Samsung I9300 galaxy S3 - nefunkční notifikace na wifi

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Kuski
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung galaxy S3 I9300

Post by Kuski »

Čau lidi, mám menší poblém. Nefungují mi notifikace např. (FB, Gmail ...), když jsem připojen na nějakou wifi síť. Jakmile přepnu na data opeátora, tak vše je vpořádku. Zkoušel jsem natavit snad všechno, ale stejně to nejde. Neví si někdo náhodou rady ? :-(

Díky moc za každou radu
Jackrik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by Jackrik »

Zdravim, mám stejný problém, jedná se o to že když si zapnu např fb aplikaci pres wifi tak tam nejde nic než posílat zprávy nic jinýho se nezobrazí, když si dám makret tak sice mužu stahovat a koukat na aplikace ale nenahrajou se mi obrázky k aplikacím, a to samý s hrama a aplikacema pokud spustim hru a má se dotáhnout přes wifi tak to nejde hodí to chybu že neni spojení a když to nechám přes klasickýho operátora tak všechno šlape na jedničku....zkoušel jsem i nějaký návody co byly na netu jako zadat *#0011# a pak si vypnout ten safe mod nebo jak to tam je....dokonce jsem i přehral romku a prostě nic na to nepomaha. Jestli máte někdo třeba nějakou radu jak to zprovoznit....ještě bych dodal že ne uplně u každý aplikace to tak je ale dá se říct že z 90% to prostě nejde....třeba teď jsem si stáhnul mapu ČR přes sygic downloader a najednou už jiný nejdou ale když zapnu jen 3G tak to stahuje normálně.....
Jackrik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by Jackrik »

tak problém vyřešen....není to telefonem neb routerem na který jsem připojen....router co mam doma tak jeho nastavení wifi rozhraní určovalo IP adresy pres DHCP a bylo k tomu i nastavení DNS adresy(což bylo na automat) že vlastne router jako takovej má dns nastavenou na pevno pro internet WAN ale pro WIFI aby to rozesílal tomu kdo se připjí to běželo automaticky jenže některé přístroje včetně galaxy S3 a např goclever tabletu si to neuměli asi vytáhnout z toho automatickýho nastavení tak se jim to muselo v tom routeru konkretizovat že na internet mají lézt přes tu danou DNS....no snad to píšu srozumitelně :-D.....v každym případě je to routerem na kterej se připojujete....u mě doma jelikož mam nějakej spešl router tak to nešlo protože to v něm nebylo nastavený ale třeba v kavárně nebo na chalupě kde je router jednodušší tak to funguje bez chyby....takže už vše běží jak má.
Kuski
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung galaxy S3 I9300

Post by Kuski »

Ahoj. Jen by mě zajímalo kde jsi to tam v tom routeru nastavil, jelikož at nastavuju co nastavuju, tak to nejde.

Díky moc
Post Reply

Return to “Samsung telefony”