Blokování sms a volání
-
miroslavpriesol
- nováček

- Zařízení: SE NEO
Blokování sms a volání
Ahoj do teď jsem pužomu určených kontaktů, ios a android a používám aplikaci pro blokování hovorů a sms z určitých čísel co si dám do seznamu v aplikaci a aby to tam bylo uložené??Je něco takového pro WM7??Uvažuji o pořízení tohoto telefonu!!Díky
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Blokování sms a volání
Jestli jsem tvou svahilštinu správně pochopil, tak se ptáš na možnost blokování příchozích hovorů. To možné není.
-
miroslavpriesol
- nováček

- Zařízení: SE NEO
Blokování sms a volání
Ahoj tak jsem tu zase po roce, chci se zeptat, je možné dohledat nějakou aplikaci, která by mi třeba dovolila zamknout pod kod zprávy??Nebo jinou aplikaci..Díky
Blokování sms a volání
Zdravím, prosím Vás nevíte o nějaké aplikaci na HTC Radar ,,windows phone" která dokáže blokovat kontakty pokud Vás třeba nějaký mamlas neustále prozvání..nechci to řešit s policií a operátor mi v tomhle nepomůže a v HTC mi odepsali že by měla nějaká aplikace existovat v které číslo zablokuju a když mě prozvoní tak budu pro něj nedostupný. Dal bych si profil letadlo ale to bych byl pro všechny nedostupný což nechci :-/ Tímto chci oslovit uživatele i pracovníky společnosti HTC. Děkuji předem za odpověď a omlouvám se že to píšu sem protože nikde jinde se nemůžu dočkat odpovědi.
Blokování sms a volání
mam nejisty pocit,ze toto neumoznuje zatim system Windows phone.Takze neni v silach nikoho to vytvorit.Snad v nove verzi na podzim,ovsem pro htc radar stejne ne.
Blokování sms a volání
Nevim, kdes ten screenshot vzal, ale tohle je na mé Omnii 7 i Omnii W standardní funkce už od vyndání z krabice. Funkce "blokování hovorů" tu není ani nikde schovaná, je to přímo v menu Nastavení.
Blokování sms a volání
Mám také Omnii 7, ale nic takového jsem nenašel. Nebo je to někde dobře skryto? 
Blokování sms a volání
Je to v nastavení, úplne dolu.
-
xlenin
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: iPhone 2G, Samsung omnia 7, iPad wifi
Blokování sms a volání
Moje chyba, měl jsem u svy omnie problem s aktualizacema(os se aktualizoval, ale fw aktualizaci mi zune nikdy nenabidnul) kterej sem vyresil az flashnutim, takze jsem si myslel ze to bylo v ramci te rom, sry. 
Blokování sms a volání
Nic takového tam nemám.sprs wrote:Je to v nastavení, úplne dolu.
- Attachments
-
- Settings.jpg
- (27.48 KiB) Downloaded 1437 times
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
Blokování sms a volání
Ani na HTC Titan táto možnosť nieje, dosť divné, že takúto základnú funkciu vynechali... 
- Dragi
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Blokování sms a volání
Neni to ani na HD7... škoda...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Blokování sms a volání
Na HTC to ani byt nema,je to vlastni aplikace Samsungu a ma je na nekterych modelech.Stejne jako ma HTC equalizer,Samsung ne apod.streethawk wrote:Ani na HTC Titan táto možnosť nieje, dosť divné, že takúto základnú funkciu vynechali...