outlook.com - LiveID

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL

outlook.com - LiveID

Post by Jakub Karásek »

Mně to jede v Chrome taky dobře (tedy alespoň co se písma týče). Ale jinak mám stále problém s tím, že při práci s maily mi po chvíli vyskočí nahoře hláška
"Aktualizovali jsme službu Outlook. Aktualizujte stránku v prohlížeči nebo prohlížeč zavřete a přihlaste se znovu. Pokud právě píšete zprávu, nezapomeňte ji uložit jako koncept."
a od té doby již nelze s outlookem pracovat. Maximálně reloadnout stránku a začít odznova. Nejdříve jsem si myslel, že mi to dělá jen v práci, protože jsem za proxy, ale doma mi to také začalo dělat. Má někdo podobný problém?
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

outlook.com - LiveID

Post by Daniel Fibikar »

Live účet ani Outlook nepoužívám na maily, mám to jen jako nutné zlo kvůli SkyDrive a WP. Spojení několika mailů do Gmailu tyhle problémy nedělá a Gmail umí i ve WP push mail, takže to co mi tam přijde mám ve founu s maximálně vteřinovým zpožděním. Naprosto bezproblémové a pohodové, ty microsoftí live a outlook služby jsou takové prapodivné, třeba propojení s microsoftím desktopovým Outlookem je příšerné a chodí to s obrovským zpožděním..

Co jsem měl nasměrované emaily do gmailu, tak to chodilo dobře, co jsem je všechny napojil na outlook.com, tak mi chodí s hrozným zpožděním, nechápu proč... Nevidím jediný důvod proč by to mělo jít takto zle, budu doufat, že to zlepší až bude ve finální fázi outlook.com...
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

outlook.com - LiveID

Post by karelchadim »

no na to bych zrovna nesázel.. spoždění se mi projevovalo ještě u starého hotmailu takže jsem nakonec tlačil poštu stejně skrz gmail

podezření mám při prohlížení nastavení na jednu drobnost.. propojené účty se přidávají na protokolu pop3 a ne imap

když si totiž pošlu něco na svůj alias, který jde rovnou do hotmailu a neprochází tak skrz gmail, tak se mi mobil ozve okamžitě..
onetux
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7

outlook.com - LiveID

Post by onetux »

steelspace wrote:U mě je IE9 i FF vpořádku. Že by OS a jeho fonty?
Je to pouze pokud je písmo tučné.. IE9, Win7. Myslím, že by to měl mít každý vzhledem k tomu jak jsem výše psal vyjádření Win Live CZ týmu..
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

outlook.com - LiveID

Post by icepoint »

karelchadim wrote:no na to bych zrovna nesázel.. spoždění se mi projevovalo ještě u starého hotmailu takže jsem nakonec tlačil poštu stejně skrz gmail

podezření mám při prohlížení nastavení na jednu drobnost.. propojené účty se přidávají na protokolu pop3 a ne imap

když si totiž pošlu něco na svůj alias, který jde rovnou do hotmailu a neprochází tak skrz gmail, tak se mi mobil ozve okamžitě..
To bych netvrdil.Mam s hotmailem propojeny seznam.cz a beha to na imapu.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

outlook.com - LiveID

Post by Daniel Fibikar »

outlook.com ale na IMAPu neběží, běží jen na popku nebo exchange.
Používám IMAP na firemní email, ale na osobní jedu POP, nepotřebuji mít dokonalou synchronizaci mobil/pc a složky jako u firemního emailu. POP navíc běží poměrně rychle, ale co se týká přesměrování na outlook.com tak tam něco dost vrže mezi tím...
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

outlook.com - LiveID

Post by icepoint »

Pravda,moje chyba.Mam seznam na imapu pridany jen do windows mailu a telefonu,ne do outlook.com.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

outlook.com - LiveID

Post by mimonaut »

onetux wrote:
steelspace wrote:U mě je IE9 i FF vpořádku. Že by OS a jeho fonty?
Je to pouze pokud je písmo tučné.. IE9, Win7. Myslím, že by to měl mít každý vzhledem k tomu jak jsem výše psal vyjádření Win Live CZ týmu..
nene, na ff na macu to blbne i u tenkých nadpisů (naopak to tam dává tlustý písmena), což na IE9 jede v pořádku.. takže trošku mlžej..
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

outlook.com - LiveID

Post by karelchadim »

nechá se vyřešit to čekání na mail tím, že si místo propojení přes pop3 necháte jednoduše přeposílat kopii do @outlook.com, potom chodí upozornění okamžitě
karel_e71
nováček
nováček
Zařízení: sgs

Re: outlook.com - LiveID

Post by karel_e71 »

Sice trochu off topic, ale nevite nekdo, ze by microsoft pracoval na moznosti posilat emaily pres jeden ucet pod vice aliasy, tak jak to funguje na androidu?

Mam 8 schranek a chci byt neustale online. Takto je za me kontroluje gmail a kdyz prijde novy dostanu push do telefonu. Zatimco, kdybych mel 8 schranek v mobilu, musel by porad kontrolovat 8 schranek samotny mobil, coz by zajiste melo neblahy vliv na baterku...
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

outlook.com - LiveID

Post by mimonaut »

no vzdyt to tam je.. mas alias na ktery ti posta chodi, i z nej muzes odesilat (zvolis pri odesilani z ktere adresy ma byt email odeslan)
karel_e71
nováček
nováček
Zařízení: sgs

Post by karel_e71 »

Hele na moji lumii odesilaci adresu vybrat nemuzu ... (pokud teda chci byt prihlasen pouze pod jednim live ID, do ktereho mam naimportovany dalsi ucty, jak jsem rikal drive)
herm
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Win->Android

outlook.com - LiveID

Post by herm »

mimonaut wrote:no vzdyt to tam je.. mas alias na ktery ti posta chodi, i z nej muzes odesilat (zvolis pri odesilani z ktere adresy ma byt email odeslan)
Ve "velkém" web rozhraní ta možnost je, to je fakt, ale ve WP přímo nebo z mobilního web rozhraní z WP použít nejde.
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

outlook.com - LiveID

Post by sssugi »

neviete nahodou ako vo webovom rozhrani sparujem kontakt s facebookovym profilom? :-) nikde som to nenasiel :)

// do oci bijuce tlacitko prepojenia..vyriesene :)
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

outlook.com - LiveID

Post by Miroslav Havlíček »

Jenom doplním, že v české verzi je to tlačítko "Odkazy". Český MS špatně přeložil anglické "Links" a ještě to neopravil.
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

outlook.com - LiveID

Post by Sinpa »

Můj MS účet mám založený na outlook.com.
Aktivně jej využívám jako emailový účet, bohužel přichozí strana má problém s diakritikou.
V telefonu vidím vše normálně.
Čím to?
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

outlook.com - LiveID

Post by steelspace »

No, s diakritikou měl problém gmail. Tak nevím, jestli je to ten případ.
bouskat
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL

outlook.com - LiveID

Post by bouskat »

Ahojte, potřeboval bych poradit. chci nějak pomalu přejít na outlook ale v telefonu se mi nedari propojit schránky. když najedu do nastavení účtů a dám outlook tak tam dám udaje na pak telefon zjistuje nastavení a nic nezjisti a schránka nefunguje nevite co stim?
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Co máš za adresu za @?

Nastav server na: dub-m.hotmail.com

Outlook si to může potom změnit i na jiný, ale to je jedno, fungovat to bude. Já jsem to musel nastavit při použití vlastní domény.

Jo a přecházení pomalu je na nic, to chce hned, Outlook na to nabízí fičurky. Třeba z Gmailu, máš vše převedené asi za hodinku...
bouskat
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL

outlook.com - LiveID

Post by bouskat »

snažim se hned ale. propojjil jsem si oultook se seznamem ale když mi pride na seznam email tak na outlooku se obevi tak za 20min a nekdy vůbec porad nastava nejaka chyba (Tenhle účet momentálně nemůže přijímat e-maily.) za zavináčem ma seznam.cz. tak nejak si nevím rady s vyplnovani tech okynek server a doména na telefonu.

JUCHŮŮŮ UŽ... už to funguje. a nevite jak napravit to že se stranka naktualizuje? nestahuje emaily ze seznamu. VIZ. nahoře.
a další věc co mám udělat proto aby mi šly taky emaily odesílat? ja ho poslu ale nic neprijde. když ho poslu z telefonu tak na oultooku.com se ukaze v odeslanych ale ne v prijatych...
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”