Samsung galaxy SIII restarty
Koupila jsem si tento telefon u O2 s přítelem. On modrý já bílý. Já mam vodafone kartu on o2 . Hned první den se mi můj telefon začal restartovat a třeba 3x do deseti minut. Mysleli jsme si, že to je tím že mám vodafone ale jakmile jsem přehodila sim k přítelovi vůbec nic se nerestartovalo. Tak mi nechal ten modrý asi týden a mezitím jsme reklamovali ten můj. Celý týden byl bez problémů šlapal jako hodinky. Dnes když jsme jeli pro telefon nám řekli že ho dali jen do továrního zařízení a že se jim závada neprojevila. Mě se to samozřejmě opět začalo restartovat . Hned co jsem ho zapla a chtěla jsem napsat sms a potom asi po třech minutách znovu. Tak nevim jestli jsem debilní já nebo oni ale za další reklamaci už chtěj prachy což je fakt bomba koupim si telefon za 15 000 a ještě do něj budu vrážet prachy. Nevíte někdo co by s tím mohlo bejt ? Jsem z toho už na prášky za chvilku poletí z okna :D
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Tak kde mam cekat,az poleti z okna? 
Skusil bych ho nechat cisty,bez doinstalovanych app z marketu par dnu a videlo by se co a jak.
Ty samsung aplikace u nas nejdou pouzivat,tak smazat widgety.Jinak app na marketu a jejich nastaveni dokazou "zblbnout" system,protoze jsou pro starsi verze droida 2.3.X a ne pro 4.0.X a 4jadro.
Skusil bych ho nechat cisty,bez doinstalovanych app z marketu par dnu a videlo by se co a jak.
Ty samsung aplikace u nas nejdou pouzivat,tak smazat widgety.Jinak app na marketu a jejich nastaveni dokazou "zblbnout" system,protoze jsou pro starsi verze droida 2.3.X a ne pro 4.0.X a 4jadro.
No já jsem i před reklamací i teď do telefonu nic neinstalovala a nepřidávala je úplně v základu. Prostě mam štěstí to je se vším nic si kupovat radši nebudu :D
Teď si přítel dal do toho mího simku od o2 hraje si s tím tady už asi dvě hodiny a vše je ok mě by se to po těch dvou hodinách asi tak 30x vyplo :D
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Tohle se někdy projevovalo i na SGS2.Pokud nepomůže wipe data a wipe cache v recovery modu tak zkontroluj baterii jestli má dostatečný kontakt popřípadě trochu napružit ty kontakty co doláhají na baterii a pokud ani to nepomůže tak opravdu jenom ta reklamace a peníze za to nemůžou chtít.Ještě můžeš vyzkoušet chvilku používat telefon bez sim karty a pokud máš ex.sd kartu tak i bez ní jestli se to projeví.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Nejsem si jisty,zda O2 "branduje" tento smart,ale mel sem na test na bez problemu na vsech operatorach.Ono taky zalezi,jak rychle se s nim po hardresetu dela.A sd karta z jineho androida to muze zpusobovat.
-
David Barborka
- častý přispěvatel

Re: Samsung galaxy SIII restarty
Nech si vyměnit simku. Pokud se nepletu, tak v s3 je také microsim. Pokud máš tu svou stříhanou, tak zajdi do vodafone a požádej o novou.
Sd kartu jsem tam nedávala. Tam je problém vyloženě s tou sim. O2 prodejna se k tomu stavi tak, že mi nezvedaj telefony a nereagujou. Zkusím tedy tu novou sim.
-
mahon
- stálý přispěvatel

No jo ale ty jsi psala že jsi tu svou SIMku týden používala v přítelově telefonu a nerestartovalo se to,takže problém může být opravdu v tvém telefonu,možná i tam kde se dává ta SIMka.A bez te SIMky se ti nerestartuje ? Ještě bych opravdu vyzkoušel i ty wipe v recovery modu.
-
David Barborka
- častý přispěvatel

Ty telefony můžou být každý z jiné série a stačí jen malý odchylka ve slotu a už je problém. Výměnou sim nic nepokazí a pokud bude problém přetrvávat, tak bych nahrál video, na kterém to bude zachyceno a poslal bych to rovnou i s videem do britexu s tím, že obnova rovárního nastavení nepomohla a nepomohla ani výměna sim za novou (nezapomenout uvést, že se sim od jiného operátora je telefon funkční, aby to netestovali se sim jiného opa).
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
To video poslat určitě, mne to při reklamaci taky pomohlo. Jinak 2x předtím udělali jen factory reset a že se závada neprojevila...
Takže, novou SIM už mám restartovalo se to zatím jen 2x do dvou dnů. Tak teda nevím. Počkám do pondělí a jak to začne znovu tak jak říkáte nahraju to video jak se to vypíná a pošlu jim to. Jen nechápu co zkoušej s tim že to budu platit tu další reklamaci to mě docela naštvali. Koupíte si u nich telefon za 15 tisíc a oni budou chtít ještě zaplatit za to , že ho maj rozbitej :D
-
uzrec
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung i9300 Galaxy S III
Pokud je ještě problém. Při reklamaci minulého telefonu, který se po několika minutách neskutečně přehříval, jsem po první reklamaci dostal negativní odpověď. Vyzkoušel jsem ho znovu na prodejně a vydupal si to, aby tam napsali, že se závada projevila i na prodejně. A ejhle, oni to uznali.
Ahoj,
Mám podobný problém. Mám mobil ještě v záruce, ale bohužel nevím, kde byl kupován, takže nevím, kde uplatnit záruku.
Mobil se mi asi před týdnem začal sekat. Myslel jsem si, že je zanešený zbytečnými aplikacemi, tak jsem ho dal do továrního nastavení, ale nepomáhalo to. Mobil se mi ještě k tomu začal sám od sebe zamykat a vypínat.(dříve se mi sama od sebe rozsvicela obrazovka na mobilu, ale to jsem nechal být). Tak jsem udělal na mobilu wipe. Zhoršilo se to ale. V mobilu nemám žádné fotky ani data, jen pár aplikací. např. při psaní smsky se mi mobil sám zamkne, vyskočí na mě tabulka, jako kdyby držel chvilku power tlačítko, pak se mi vypne a naskakuje mi stále dokola úvodní obrazovka samsung galaxy s3. mobil se mi sám od sebe zapne třeba po 15 minutách. vážně nevím co s tím.. odinstaloval jsem ještě pár aplikací, jako je messenger a interval samovolného zamykání se prodloužil, ale děje se to stále
Mohl by mi někdo prosím poradit?
Mám podobný problém. Mám mobil ještě v záruce, ale bohužel nevím, kde byl kupován, takže nevím, kde uplatnit záruku.
Mobil se mi asi před týdnem začal sekat. Myslel jsem si, že je zanešený zbytečnými aplikacemi, tak jsem ho dal do továrního nastavení, ale nepomáhalo to. Mobil se mi ještě k tomu začal sám od sebe zamykat a vypínat.(dříve se mi sama od sebe rozsvicela obrazovka na mobilu, ale to jsem nechal být). Tak jsem udělal na mobilu wipe. Zhoršilo se to ale. V mobilu nemám žádné fotky ani data, jen pár aplikací. např. při psaní smsky se mi mobil sám zamkne, vyskočí na mě tabulka, jako kdyby držel chvilku power tlačítko, pak se mi vypne a naskakuje mi stále dokola úvodní obrazovka samsung galaxy s3. mobil se mi sám od sebe zapne třeba po 15 minutách. vážně nevím co s tím.. odinstaloval jsem ještě pár aplikací, jako je messenger a interval samovolného zamykání se prodloužil, ale děje se to stále
Mohl by mi někdo prosím poradit?
-
mahon
- stálý přispěvatel

Ohledně záruky,pokud máš českou distribuci tak pošli přímo do autorizovaného servisu např. VSP data.Co máš za firmware 4.1.2 nebo 4.3 ? Podívej se na baterii jestli není nafouklá protože některé příznaky co popisuješ můžou být i vadnou baterii.Já osobně bych to přes Odin přeflešoval tou samou verzí firmware co máš v telefonu,pak obě wipe,tím nepříjdeš o záruku.Pokud to bude dělat i pak tak rychle do servisu protože mám podezření na poškozenou nand paměť.
Mám českou distribuci, ale nevím odkud to bylo kupované. volal jsem do nějakého servisu, na který jsem dostal kontakt a že potřebuji alespoň fakturu prodejní. VSP zkusím, děkuji.
za firmware mám 4.1.2. Neaktualizoval jsem ho. Baterie je v pořádku. Zkusil jsem vyndat Sd kartu a projevy se trošku zmírnili, ale zamyká se mi stále. Mobil jsem nikdy nefleshoval, takže se omlouvám, nevím jak na to.
za firmware mám 4.1.2. Neaktualizoval jsem ho. Baterie je v pořádku. Zkusil jsem vyndat Sd kartu a projevy se trošku zmírnili, ale zamyká se mi stále. Mobil jsem nikdy nefleshoval, takže se omlouvám, nevím jak na to.
VSP nedělá Samsungy. Samsungy dělá Britex.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
VSP Data dělá právě i Samsungy,nově,už od minulého roku.
Aha, tak to se omlouvám. Nevěděl jsem. A to dělají i záruční servis?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Samozřejmě,že dělají záruční servis v plném neomezeném rozsahu.