Trackování lyžování

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
vavrisimo
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S2

Trackování lyžování

Post by vavrisimo »

Mám dotaz na zkušenější uživatele trackovacích zařízení - nedávno jsem začal používat Endomondo, jako mojí první aplikaci tohoto druhu. Zatím spokojenost, ale zajímají mě dvě věci:

1) V zimě hodně lyžuji a chci si zjistit kolik najedu, rychlost atd. ale - existuje nějaká aplikace, která nebude zaznamenávat pohyb nahoru na lanovce bez toho, abych před tím musel používat pauzu, z důvodu zkreslení dat? Nevím, jestli je to technicky možné, ale přeci jenom, neustále vyndávat telefon a zapínat/vypínat, to se mi moc nechce :)

2) Občas si zajdu na výšlap, a zajímalo by mě, jestli nějaká podobná aplikace umí vkládat fotky do míst na trase.

Díky
Vitalish
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 800

Trackování lyžování

Post by Vitalish »

na Symbianu byl nepřekonatelný Sport Tracker . Uměl vkládat i fotky do trasy. Na WP už to tak slavný není, musíš hlídat aby nebyl ST úplně na pozadí jinak se zapomíná a nefunguje.... Taky hodně lyžuju a trackuju si to, ale pokud chceš aplikaci, která ti bude pauzovat když sedneš na lanovku, tak o takové nevím.... :-)
vavrisimo
nováček
nováček

Trackování lyžování

Post by vavrisimo »

Koukám na ten ST a asi jsem našel alternativu - fotky vkládat jde a autopauzu lze nastavit podle rychlosti pohybu, respektive poklesu pod určitou mez, což by asi bylo řešení.

Jinak z trochu jiného soudku. Ze zdravotních důvodů si musím hlídat tepovou frekvenci a příjde mi zbytečné používat telefon jen na zaznamenávaná trasy, když je možnost mít bluetooth hrudní pás. Zajímá mě jedna věc - je nějaká aplikace, která upozorní na pokles/překročení hranic tepové frekvence? Myslím tím, že vydá nějaký signál...pořád se dívat na display mi nepřijde pohodlné pro mě, ani pro baterku :)
Vitalish
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 800

Trackování lyžování

Post by Vitalish »

ke ST existuje i srdeční monitor http://www.sports-tracker.com/blog/hrm/
vavrisimo
nováček
nováček

Trackování lyžování

Post by vavrisimo »

Tohle jsem měl na mysli, třeba výrobek od Polaru - http://www.polar-eshop.cz/2545-polar-wearlink-bluetooth" onclick="window.open(this.href);return false; Jde mi o to, jestli nějaká z trackovacích aplikací umožňuje vyslat signál při překročení, nebo naopak nedostečné tepové frekvenci, kterou jsem si před tím zvolil.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”