Co vše by měl vydržet displej Gorilla Glass, přesněji na Samsung Galaxy S2.Moje kamarádka tam má velkou rýhu od rohu k rohu.Díky za odpověd
Co vše by měl vydržet displej Gorilla Glass
Zdravím
Co vše by měl vydržet displej Gorilla Glass, přesněji na Samsung Galaxy S2.Moje kamarádka tam má velkou rýhu od rohu k rohu.Díky za odpověd
-
David Barborka
- častý přispěvatel

Re: Co vše by měl vydržet displej Gorilla Glass
Je ro jen odolnější sklo. Poškrábat ho může zrnko písku, větší částice prachu, nebo u žen tak oblíbené keramické nehty.
No...prý ji spadl na kameny...
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Rozdíl mezi Gorilla Glass a obyč. sklem je pouze znatelný při speciálních zkouškách, v praxi je efekt spíše psychologický.
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
tak to ma dievča ešte šťastie, že len škrabanec a neprasklo jej cele sklo. Takze GG splnilo svoj účel.
-
mceza
Je to sklo. Musíš tedy počítat s tím, že je sice pevné, ale křehké.
Na moje GG v Lumii 800 už hodili klíče, v kapse sem to nosil s bordelem, spadnul mi, ale zatím jsem nezaznamenal škrábanec.
Ale rozhodně je to pořád jen sklo a to se dá poškrávat vždycky. Na světě neexistuje něpoškrabatelný materiál (jakýkoli). Je jen otázka, co k jeho poškrbání použiješ
GG má za účel snížit běžné škrábance. Ale eliminovat je prostě nelze. Stejně tak jako neprůstřelné sklo jde prostřelit, jde jen o volbu vhodné zbraně
Na moje GG v Lumii 800 už hodili klíče, v kapse sem to nosil s bordelem, spadnul mi, ale zatím jsem nezaznamenal škrábanec.
Ale rozhodně je to pořád jen sklo a to se dá poškrávat vždycky. Na světě neexistuje něpoškrabatelný materiál (jakýkoli). Je jen otázka, co k jeho poškrbání použiješ
GG má za účel snížit běžné škrábance. Ale eliminovat je prostě nelze. Stejně tak jako neprůstřelné sklo jde prostřelit, jde jen o volbu vhodné zbraně