Facebook chat
Facebook chat
Dobrý den,
na svém HTC mozart 7 mi stále nejde nastavit aktivní fb chat. V nastavení mam fb aktivní, na pc když najedu na Windows Live, tak mam chat také aktivní, ale kdyždám ve zprávách v kategorii online connect, vyhodí mi to chybu "Can't connect to see who's online." verze os je 7.10.8773.98 . Nevíte někdo, co s tím ? Zkoušel jse topodlespousta návodů, ale stejně to nejde.
Děkuji
na svém HTC mozart 7 mi stále nejde nastavit aktivní fb chat. V nastavení mam fb aktivní, na pc když najedu na Windows Live, tak mam chat také aktivní, ale kdyždám ve zprávách v kategorii online connect, vyhodí mi to chybu "Can't connect to see who's online." verze os je 7.10.8773.98 . Nevíte někdo, co s tím ? Zkoušel jse topodlespousta návodů, ale stejně to nejde.
Děkuji
Facebook chat
Dělá ti to na wifi nebo na mobilním netu?? Mě se doma taky nepřihlásí přes wifi, ale kdekoliv jinde ano i přes mobilní internet, takže to můžeš mít stejně..
Facebook chat
už jsem to vyřešil, vypl jsem edge a přes wifi to běhá, ale když to mamzapnuto oboje, tak to nejde.
Facebook chat
Jo, to dělá, měl to opravit update na Tango, tak jestli nemáš tak dej a zkus.. každopádně já to mám vždycky vypnuté.. =D
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Facebook chat
Zdravim, posledních pár dní se mi neustále odpojuje integrovaný FB chat, dělá to jak na wifi, tak na edge/3g, tak když mám zapnuté oboje. Nestává se vám to někomu taky?
Facebook chat
JO mám s tím taky problém. Fungovalo to úplně bez problémů a teď to začlo blbnout.
-
Manek49
- smartguru

Facebook chat
Přesně tak, taky mi to fungovalo, skoro si myslím, že problém bude spíš na straně fejsbůku.
Facebook chat
Přidávám se ... i já mám posledních několik dnů stejný problém 
Facebook chat
Koukám, že máme všichni Lumii. Zajímalo by mě, jestli to dělá i jým telefonům, případně, jestli je to problém s jedním operátorem. Já jsem u TM-CZ
Facebook chat
Já nemám na HTC Titanu teda žádný takový problém...
-
Manek49
- smartguru

Facebook chat
Taky T-Mobile, ale kdyby to mělo co dočinění s operátorem, tak by mi to neblblo na wifi...
Re: Facebook chat
Toto bude skor problem s preťaženými servermi Facebook. Ono mne osobne niekedy blbne aj normálny chat v prehliadači. Takže operátora by som nevinil
Facebook chat
Taky TM-CZ ... stačí abych se přepnul do offline a zase zpátky na online a připojí se to ...
-
Manek49
- smartguru

Facebook chat
To sice jo, ale za chvili se to zas odpoji, zatim jsem to vyresil nainstalovanim IM+.
Facebook chat
taky mi to blbne na omni7. proto uz moc vestaveny chat nepouzivam. timhle me totiz zacina WP pekne stvat. Za chvili se nastvu a pujdu do androida.
Facebook chat
Dotaz: existuje nějaké FB kecálek, který rychle odešle přes fb chat i fotografii? U Androida jsem si rychle zvykl na "Messenger", ten to umí. U 8X mám sice u FB chatu v nativní aplikaci sponku (symbolizující připojení nějakého souboru), která umí kdeco připojit, ale v případě FB chatu je vše neaktivně zašedlé a umí připojit jen "moje poloha"... Zbytek se zaktivní pro odeslání MMSky.
Má někdo vyzkoušený nějaký fb chatovací kecálek, který by uměl posílat obrázky?
Kuju.
Má někdo vyzkoušený nějaký fb chatovací kecálek, který by uměl posílat obrázky?
Kuju.