Nokia N9
Re: Nokia N9
V nicem, ale ja pouzivam vsechny mobily v anglictine, nejak mi ta cestina holt nepasuje.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nokia N9 - Opera 12 update
Dnesnim dnem vychazi nova verze weboveho prohlizece Opera,tentokrat v nove verzi 12,ktera jde soubezne s verzi, ktera byla nedavno uvolnena pro desktopove systemy.
Tento prohlizec je na MeeGo obzvlaste vydareny a vyborne vyladeny.
Tento prohlizec je na MeeGo obzvlaste vydareny a vyborne vyladeny.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9 - Opera 12 update
Preci v Nokia ObchodeSpajdy wrote:kde se da stahnout ?
Re: Nokia N9
Eyrie ci tak neco, ale asi o dost slabsi.
Mam velmi zajimavy problem. Synchronizuju N9 exchangem 2010. Vsiml jsem si (nevim jestli to delalo vzdy), ze mi proste neupozornuje na vsechny schuzky z kalendare. Nenasel jsem zadnou logiku, ale proste na nektere me 15 minut pred schuzkou neupozorni. Kdyz si pridam novou schuzku, vypada zcela identicky jako ostatni, tak to jde, ale na starsi schuzky a jeste ne na vsechny proste nic. Jsou v kalendari normalne videt, ale neozve se. Uz jsem udelal wipe, i reflash a proste nevim cim to je.
A mimochodem, calendar notification apka ma problem s casovejma zonama. Kdyz mi posle nekdo z Anglie pozvanku, nebo z jine casove zony, tak calendar notification tu schuzku ukaze v puvodni casove zone, coz muze byt v nekterych pripadech o par hodin drive ci pozdeji. Docela zasadni bug.
Mam velmi zajimavy problem. Synchronizuju N9 exchangem 2010. Vsiml jsem si (nevim jestli to delalo vzdy), ze mi proste neupozornuje na vsechny schuzky z kalendare. Nenasel jsem zadnou logiku, ale proste na nektere me 15 minut pred schuzkou neupozorni. Kdyz si pridam novou schuzku, vypada zcela identicky jako ostatni, tak to jde, ale na starsi schuzky a jeste ne na vsechny proste nic. Jsou v kalendari normalne videt, ale neozve se. Uz jsem udelal wipe, i reflash a proste nevim cim to je.
A mimochodem, calendar notification apka ma problem s casovejma zonama. Kdyz mi posle nekdo z Anglie pozvanku, nebo z jine casove zony, tak calendar notification tu schuzku ukaze v puvodni casove zone, coz muze byt v nekterych pripadech o par hodin drive ci pozdeji. Docela zasadni bug.
Nokia N9
Eyrie som nasiel vyskusal odinstaloval...nepouzitelne bohuzial...a nahrada tatapalku? inak zatial max spokojnost co sa tyka systemu...sem tam drobne spomalenie oproti iOS, WP....ale inak rychle.jednoduche, swype uzasny....ze som neveril tomuto systemu uz skor...oproti Lumii 800 sa mi zda hlasnejsie sluchadlo aj reproduktor...
Nokia N9
Chlapi ak sa vam podarilo rozbehat mrtvu N9 tak ako...... stale sa mi cyklicky restartuje a neviem to spravit ani cez WINflasher, Phoenix ani Nokia Care Suite ( ten mi pise stale ze nemam podporovane zariadenie....
Phoenix mi nechce dovolit prehrat software, pise ze mam v telefone novsiu verziu ako chcem instalovat a hadze mi preto chybu.....
Uz si neviem rady....
Phoenix mi nechce dovolit prehrat software, pise ze mam v telefone novsiu verziu ako chcem instalovat a hadze mi preto chybu.....
Uz si neviem rady....
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
Protoze jsi pouzil starou verzi Nokia Care Suite.Kdyby jsi pouzil aktualni,nemusel si se s tim tak trapit.ten mi pise stale ze nemam podporovane zariadenie....
Nokia N9
Na dvoch pocitacoch som mal nainstalovanu rovnaku verziu Care Suit, na prvom mi telefon naslo ale ani za boha nechcel nainstalovat ovladace, dal som refarbish, stiahol si firmware ale kvoli ovladacom ho nechcelo nainstalovat ..... Ta ista verzia Care Suite na inom pocitaci mi ani nenasla telefon.... Obidva boli 7 windowsi.jeden 32 a druhy 64.....
Nakoniec na xp to islo cez winflasher na supu.....
Nakoniec na xp to islo cez winflasher na supu.....
Nokia N9
http://www.mynokia.cz/meego/nokia-n9-od ... ove-listy/" onclick="window.open(this.href);return false;
funguje to perfektne
funguje to perfektne
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
Je to zakomponovano v N9 QuickTweak 8.5 a s mnohem vetsimi moznostmi.
Jinak v poslednim tydnu aktualizace Opery na 12.00.08, v minulosti aktualizace FM Radia a funkcí nahravani,opravdu pekna kvalita.
Jinak v poslednim tydnu aktualizace Opery na 12.00.08, v minulosti aktualizace FM Radia a funkcí nahravani,opravdu pekna kvalita.