Co zabira pamet v telefonu?
-
mceza
Proč by tátovy maily měly chodit na tvé zařízení? Každý by měl používat zařízení pod svým účtem.
Proč by měl? Tobě se chce kupovat jednu a tu samou aplikaci 4krát, když můžeš mít naprosto legálně několik zařízení na jeden účet?
-
mceza
Jeden účet = 1 licence na aplikaci.
A já osobně bych si tu aplikaci koupil, než abych sdílel maily s mobilem mýho táty... Navíc každý máme s tátou oddělené finance, takže proč já bych jemu měl platit aplikaci?
Btw já mám WP půl roku a ještě jsem si nekoupil jedinou aplikaci. Zatím nikdo neudělal nic, co bych tak moc potřeboval, že bych byl za to ochoten zaplatit.
A já osobně bych si tu aplikaci koupil, než abych sdílel maily s mobilem mýho táty... Navíc každý máme s tátou oddělené finance, takže proč já bych jemu měl platit aplikaci?
Btw já mám WP půl roku a ještě jsem si nekoupil jedinou aplikaci. Zatím nikdo neudělal nic, co bych tak moc potřeboval, že bych byl za to ochoten zaplatit.
Nikdo nemusí sdílet emaily táty, právě proto, že není jednotná synchronizace veškerých dat a nastavení. S tátou máme také oddělené finance, ale on na také úrovni svůj iPad prostě neovládá, aby si sám nakupoval, jeho iPad jede celý na mém účtu.
Nevidím důvod kvůli věcné připomínce s uvedením příkladu nadále s někým rozebírat své rodinné poměry.
Nevidím důvod kvůli věcné připomínce s uvedením příkladu nadále s někým rozebírat své rodinné poměry.