UI android Launcher

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
somoant
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

UI android Launcher

Post by somoant »

Help.
Dlhsiu dobu uz nesledujem co sa deje na android scene,
pouzivam WP7 (omnia7), ale tento tyzden som dostal novy
android mobil v praci - HTC ONE V. je tam htc sense, alebo ako sa to vola,
a je to hroza (nechcem vyvolavat flame, jednoducho sa mi to cele zda
velmi velmi komplikovane a neprehladne).

Ake UI pre android? Su nejake alternativy?
Asi bude lepsie flashnut nejaku rom s clean UI android (CM),
alebo existuje uz aj nieco ine?
Dopredu sa ospravedlnujem, nechce sa mi hladat a studovat znova to vsetko,
preto sa pytam.
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

UI android

Post by xax41 »

Bud flashnou cistej Android, nebo jestli nechces telefon rootovat, tak nainstaluj jinej Launcher. Pro ICS je dobrej Apex Launcher. Taky nechapu, jak se nekomu muze libit Sense, TW a podobne nesmysly.
xax41
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina

UI android

Post by xax41 »

Nejde jenom o libi - nelibi, ale i o to, jak ty barevne splacaniny zerou RAMku. Treba u Note je po cerstve instalaci rozdil mezi TW a Apexem nejakych 200MB a to neni malo. Navic jsem uz zazil par lidi ( vesmes adolescentu ) kteri se vysmivali druhym ze maji hloupej mobil, zatimco ONI maji smartfoun se kterym si muzou delat co chtej a meli na nem ten obrazek s tim oranzovym kamenem od Samsungu, Sense apod a nevedeli ani ze s tim jde neco udelat. A nejsem si jistej, ze se jim to libi. Mit smartfoun v puvodnim stavu je asi jako na pocitaci mit ten tmave zelenej kopec s tou tmave modrou oblohou. A koukat na to nekde v kancelari 10 let musi bejt celkem mazec na mozek.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

UI android

Post by YAMATO »

Ty vole, napíšeš 'nechci vyvolávat flame' a pak se do něj s plnou vervou pustíš :lol: Somoant jasně napsal, že se mu Sense nelíbí (je vidět, že má vkus :twisted: ) a ty ho tu začneš "obhajovat" - proč?

Jinak mé doporučení - flešni nějakou ROM s čistým Androidem. Čistý ICS/JB je IMO nejkrásnější OS.
somoant
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

UI android

Post by somoant »

vdaka za odpovede, skusim najskor nejaky launcher,
ale aplikacie asi zostanu zo sense (podla obrazkov napr. people v CLEAN And vyzera inak ako mam ja),
rootovat sa mi nechce ale budem asi musiet, chalani na xda vyrabaju mod CM9 ROM pre one v,
takze potom ho vyskusam

inac nic v zlom, ja mam android rad, dokonca som kedysi bol s nim vyslovene ohureny, len som mal
cas aj chut sa telefonom hrat, nieco ponastovovat, poskusat, vtlacit mu vlastnu pecat :)
ale teraz po wp7 mi toto sense mi pripada, ked to naozaj prezeniem asi ako tato web stranka http://www.aiseikai.or.jp/" onclick="window.open(this.href);return false;
vsetko tam na man vyskakuje, nieco to stale po mne chce, neviem co presne mam kliknut :)
ja viem ze pre geeka je wp nahovno, ale plni ucel pre take tie bezne veci
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

UI android

Post by YAMATO »

Jenže tady přece bylo od začátku jasno, že Sense se nelíbí, takže proč sem zavádět obhajobu Sense?

BTW, tvůj popis WP jako 'primitivního systému' (což je, ale pořád hezčí, než hnuSense) je taky velmi tolerantní, že jo :lol:

Neber to ta vážně. Je s tebou furt stejná sranda :lol:
Post Reply

Return to “Operační systém Android”