Mezitím jsem si telefon "vymazlil" dle obrazu svého a jsem s ním maximálně spokojen.
Na dnešní konferenci jsem byl hodně zvědavý, ale co se týče novinek ve Windows Phone 8, tak už nejsem ani tak moc zklamaný. NFC u nás nemá zatím žádnou šanci se uchytit. ... Nejvíc se mi líbílo například to čtení z vizitek, ale tak budu si muset vystačit s QR kody :D O Skype integraci mám to tušení nepadlo ani slovo? To mě trochu mrzí...
Ta "Mobilní peněženka" ... v ČR podle mě zatím není možnost (a ani se neblíží v dohledné budoucnosti), že by to mohlo fungovat tak jak to prezentovali. Co se týče obecně WP 8, nevím, připadá mi, že pro "běžněho" uživatele nejsou zase tak ničím ohromující a nutné...Hry si pořád můžu zahrát na PC/notebooku. Je pravda, že občas by si člověk rád zahrál hru v trochu lepší grafice/engine, ale to je doopravdy ta poslední věc co mě trápí.
Těším se na nové prostředí, to aktuální na WP7.5 mi přišlo jaksi "omezenější".
Co se týče firmy Nokia...aplikace a jejich aktualizace se mi líbí, jen tak dál... Co se týče Lumia 900 majitelů/uživatelů - cítíl bych se dost podveden a přeju Nokii hodně štěstí s vyřizováním stížností na jejich novou vlajkovou loď
S WP 7.8 jsem jako uživatel Nokia Lumia 800 z větší části spokojen, než zklamán. Na prohlížení internetu - stačí, na konverzace typu Skype/ICQ/FB - stačí , na to hlavní což je SMS-kování a volání - stačí, fotografování/video - stačí.
Snad se najdou ještě lidé, kteří nepotřebují mít každý týden v ruce nový mobil a tím na sebe upozorňovat, jak je dotýčný "cool". Vybíjet se budou všechny pořád stejně, dokud někdo nepříjde s novým typem baterii.
V krátkosti můj osobní názor, kterým nechci vyprovokovat nikoho