Lumia 800 pouzdro
Lumia 800 pouzdro
Zdravím, doporučí mi někdo nějaké pouzdro pro tuhle Nokii? Koupil jsem Nokia CP-553, ale nějak se mi nelíbí spoj na zadní straněm, který vede přimo přes optiku foťáku. Řešení by bylo mít nasazený silikonový obal co je k nokii, ale s tím už do pouzdra nevleze.
-
mceza
Lumia 800 pouzdro
A samotné CC-1031 ti nevyhovuje? Já si ho nemohu vynachválit. Sice není chráněný displej, ale už sem k němu do kapsy párkrát omylem hodil i klíče a (ťuk, ťuk) vše v pořádku.
Pak se dle specifikací má vejít například ještě do CP-556 nebo CP-572
Pak se dle specifikací má vejít například ještě do CP-556 nebo CP-572
Lumia 800 pouzdro
Ja teda nosim telefon v pouzdře za opasek "Krusell Hector", protože nesnášim když pracuju s telefonem a má na sobě nějakej obal :D , mám ho už tři roky a úplně bez problémů (dřív jsem ho měl na touch HD a lumia se tam taky vejde vpohodě ), ale ty spíš asi hledáš pouzdro který neni na opasek 
-
mceza
Lumia 800 pouzdro
Mě se na tom klasickém pouzdře CC-1031 právě líbí to, že člověk ani nepozná, že na mobilu nějaké pouzdro je.
Lumia 800 pouzdro
Mě právě přijde že to ten telefon dělá mnohem rozměrnější a v tom obalu ten telefon prostě nějak ztrácí na elegantnosti :D
-
mceza
Lumia 800 pouzdro
Větší je, ale dost kopíruje tělo a je to zatím nejlepší takto řešené pouzdro, s jakým jsem se setkal. A navíc se v tom mnohem lépe nahmatávají tlačítka.
Lumia 800 pouzdro
Jo to je pravda, že hodně dobře kopíruje tělo, ale tak samozřejmě je to věc názoru, každýmu vyhovuje něco jinýho