SII up na ICS pro novacka
Ahoj borci,
dostal se ke me nahodou SGSII a natolik se mi zalibil, ze jsem presel od iP4S na SII-SIII....
Jelikoz se bojim, abych neco nepodelal, poprosim Vas o navod pro novacka (debila),
jak do meho SII 2.3.3 dostat ICS...
Prosel jsem fora a fakt z toho nejsem moudry...
Muj SII:
I9100XXKDJ
Jadro 2.6.35.7-I9100XEKE1-CL181974 root@DELL105 ^2
Sestaveni gingerbread.XEKE1
Predem Vam dekuji a omluvte hloupy dotaz zacinajiciho
dostal se ke me nahodou SGSII a natolik se mi zalibil, ze jsem presel od iP4S na SII-SIII....
Jelikoz se bojim, abych neco nepodelal, poprosim Vas o navod pro novacka (debila),
jak do meho SII 2.3.3 dostat ICS...
Prosel jsem fora a fakt z toho nejsem moudry...
Muj SII:
I9100XXKDJ
Jadro 2.6.35.7-I9100XEKE1-CL181974 root@DELL105 ^2
Sestaveni gingerbread.XEKE1
Predem Vam dekuji a omluvte hloupy dotaz zacinajiciho
- Čambus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB
Buď můžeš aktualizaci vyvolat OTA (Over the air) nebo přes synchronizační program od Samsungu (Samsung Kies). Pro první možnost jdi do Nastavení, Info o telefonu, Aktualizace Softwaru, Zkontrolovat nebo si zapni program, zapoj do PC přes USB telefon, on si ho vyhledá a nabídne aktualizaci, ta se stáhne, aktualizuje se to a pak jen telefon odpojíš, případně to bude chtít restart... 
Tak tohle bych opravdu zvladl, ani jedna varianta mi update nenabizi...
- Čambus
- častý přispěvatel

Případně jestli máš verzi od T-Mobile, tak ta tuším ještě ICS nedostala, jinak nevím, v čem může být problém...
Každopádně by tě na ni měl telefon upozornit oznámením, ať už se rozhodneš pro první nebo druhou variantu...
Každopádně by tě na ni měl telefon upozornit oznámením, ať už se rozhodneš pro první nebo druhou variantu...
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Čambus
T-Mobile ICS už má nějakou dobu.
ttrstom
pokud máš PDA:XWKE1,PHONE: XXKDJ tak to je první firmware pro XEU což není česká distribuce.Co ti přesně píše Kies v PC po připojení telefonu ? Je za tou verzí firmware v závorce (XEU) ?
Nebo můžeš aktualizovat přes Odin a firmware ICS si pro to XEU (pokud ho opravdu máš) stáhneš tímto http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=142&t=28379" onclick="window.open(this.href);return false;
T-Mobile ICS už má nějakou dobu.
ttrstom
pokud máš PDA:XWKE1,PHONE: XXKDJ tak to je první firmware pro XEU což není česká distribuce.Co ti přesně píše Kies v PC po připojení telefonu ? Je za tou verzí firmware v závorce (XEU) ?
Nebo můžeš aktualizovat přes Odin a firmware ICS si pro to XEU (pokud ho opravdu máš) stáhneš tímto http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=142&t=28379" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne ja myslim ze mam telefon z dovozu, mam ho bez krabice, myslel sem ze mi poradite podle toho vypisu co jsem uvedl nahore.... Druha varianta- muzu tam naflashovat rovnou ceskou rom kterou stahnu?
to mahon: v zavorce mam (SEK)... je to ono?
Edit. Ted pres --Check Fus Downloader-- stahuju ICS pro O2CZ- muzu ho tam pres ODIN rovnou nahrat???
to mahon: v zavorce mam (SEK)... je to ono?
Edit. Ted pres --Check Fus Downloader-- stahuju ICS pro O2CZ- muzu ho tam pres ODIN rovnou nahrat???
-
mahon
- stálý přispěvatel

Takže šedivka jak vyšitá
asi není ani záruka,že ? Takže je to úplně jedno co tam naflešuješ třeba i tu českou XEZ ale pokud by jsi chtěl další aktualizace přes Kies tak musíš změnit CSC kod na XEZ.
Za mně bych ti doporučoval ale polský firmware už kvůli častým aktualizacím (ICS už 3x) dle návodu http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=142&t=28779" onclick="window.open(this.href);return false;
Za mně bych ti doporučoval ale polský firmware už kvůli častým aktualizacím (ICS už 3x) dle návodu http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=142&t=28779" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten postup, co zminujes, je dobry, ma jednu dost podstatnou vadu- nesedi heslo na ten *.rar
Jinak sedivka nebo ne- za cenu, co me vysel je mi to napul jedno
Muzu tam tedy nalit rovnou ICS brandovany na O2CZ, s tim, ze aktualizace pres Kies nepujdou??? (nevadi mi)
Jinak sedivka nebo ne- za cenu, co me vysel je mi to napul jedno
Muzu tam tedy nalit rovnou ICS brandovany na O2CZ, s tim, ze aktualizace pres Kies nepujdou??? (nevadi mi)
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: SII up na ICS pro novacka
Pokud hodíš brandovanou ROM a změníš pak CSC na O2C (myslím že to je ten kód), tak půjdou i aktualizace přes KIES.
-
mahon
- stálý přispěvatel

A proč zrovna brand O2 ? Dej tam nebrand XEZ. Jo to heslo na poláka je sampro.pl .
Vsechny pokusy konci hlaskou:
OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Co delam blbe?
OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
Co delam blbe?
-
mahon
- stálý přispěvatel

Pokud flešuješ přes Odin tak napiš postup jak to děláš.Máš zaplé USB ladění ? Máš vyplej Kies ? Jsi v download modu ? Pokud máš stolní PC tak originální kabel zastrč do zadních USB a pokud noťas tak jiné USB.
Vyple Kies, USB ladeni zaple, zkousel jsem vsechny mozne USB... Pouzivam origo kabel Nokia
-
mahon
- stálý přispěvatel

Píšu přece originál kabel ale ne od Nokie.
Tak to se ani nediv že to nejde.
- Čambus
- častý přispěvatel

Ty voe... 
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: SII up na ICS pro novacka
Ještě že to nevrazil do vstupu pro sluchátka :mrgreen:
Ne, promiň, každý jsme nějak začínali...
Mimochodem, máš mobil Samsung Galaxy SII, jo?
Ne, promiň, každý jsme nějak začínali...
Mimochodem, máš mobil Samsung Galaxy SII, jo?