No jen doufám že už vyjde 1.3 měl vyjít na konci května a zase nic
Nokia N9
Nokia N9
možná tě překvapím s tou N9
Možná bych jí vyměnil za N950,ale takové štěstí mít nebudu a neseženu jí :-)Stáhl jsem si Firefox a nic moc.Možná zkusím Operu?Sehnal jsem si LED Event Notifier,ale nevím kde ho najít v nastavení?už nevím kde jsem ho stáhl a informace o programu jak ho nastavit?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nokia N9
Firefox je strasny
kdyzby jsi trochu cetl tak to vis.Ja pouzivam Operu.Max spokojenost.
LED Event Notifier je ti k nicemu,pokud nemas odemknuty pristup k Aegis.
Prestante porad vzriskat s aktualizacemi,u WP porad ,kdyz uz bude Tango,u Androidu nekteri ja jeste nemam ICS apod..
Jako kdyby to bylo zivotne dulezite jestli to vyjde dnes nebo za mesic..
LED Event Notifier je ti k nicemu,pokud nemas odemknuty pristup k Aegis.
Prestante porad vzriskat s aktualizacemi,u WP porad ,kdyz uz bude Tango,u Androidu nekteri ja jeste nemam ICS apod..
Jako kdyby to bylo zivotne dulezite jestli to vyjde dnes nebo za mesic..
Nokia N9
Já vím,že máš operu to jsi psal když jsi psal jaké máš aplikace v telefonu.No jinak moc českých stránek o N9 a Meego není (Anglicky moc neumím,skoro vůbec).Hm tak to jsem netušil,že musí být odemknutý přístup.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
Aegis je zamerne uzamcena cast ..
Nainstaluj si Inception a pak budes mit pristup i do Aegis.
Pak si nestezuj a si zase neco "rozvrtas" Nemyslim si ,ze ty na to mas dost zkusenosti.
Nainstaluj si Inception a pak budes mit pristup i do Aegis.
Pak si nestezuj a si zase neco "rozvrtas" Nemyslim si ,ze ty na to mas dost zkusenosti.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9 PR 1.3 venku
Tak PR 1.3 venku,moc pekne se Nokia o N9 stara.MeeGo obohaceno o dalsi zajimave funkce 
Nokia N9
Už ho máš v telefonu?
Nokia N9
zkoušel jsem to přes Nokia Suite a ani telefon mi ho nenabídl.Možnhá proto že mám telefon od O2?:-)
Nokia N9
hm tak to budu zkoušet dál :-)Díky za Info
jinak napíšeš večer změny a novinky?díky
http://www.mynokia.cz/meego/nokia-n9-ak ... -dostupna/" onclick="window.open(this.href);return false;
jinak napíšeš večer změny a novinky?díky
http://www.mynokia.cz/meego/nokia-n9-ak ... -dostupna/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia N9
¨Tak už taky stahuju
Jen mě znepokojila ta věta,snad se nevyplní? :
Zároveň se také naskytla otázka, kolik dalších updatů je pro Nokia N9 naplánováno. Dle posledních zpráv celkem prořídly řady vývojářského týmu MeeGo, a tak lze očekávat, že PR1.3 bude jedním z posledních velkých aktualizací.
Zároveň se také naskytla otázka, kolik dalších updatů je pro Nokia N9 naplánováno. Dle posledních zpráv celkem prořídly řady vývojářského týmu MeeGo, a tak lze očekávat, že PR1.3 bude jedním z posledních velkých aktualizací.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
To jsou jen dohady,neni to posledni velka aktualizace.Nesmis vsemu hned verit.Uz o 1.3 se tradovalo, ze to bude jen bezpecnostni zaplata.Navic tobe to muze byt jedno,stejne N9 porad prodavas.
Nokia N9
Prodávám svou N9 16Gb protože jsem zjistil,že mi 16gb opravdu nestačí a chci bílou N9 64Gb tak proto mě to zneklidnilo.
Nokia N9
Tak jsem si domu prinesl Nokii N9, 64GB,cernou, zatim tak na testovani. Chtel jsem ji vyzkouset, hodne za to muze Jirka, kdyz tak porad basni. Jak jsem ji zapnul (byl tam jeste PR1.1), tak naskocilo PR1.3. Nemam srovnani, takze kdo vi. Libi se mi moznosti systemu, celkovy design a pekna provazanost aplikaci (jako gtalk, skype apod.). Zklamani jsou lagy, rozhodne to neni plynuly system, celkem se to tak poruznu skube, s WP7 nesrovnatelne. Co jsem si ovsem uvedomil (kdyz mam v supliku Lumii 900) jak je ten format N9/L800 designove podstatne lepsi a kompaktni. L900 je pekna briketa (velka jak Nexus se 4.65 palcovym displejem). Tenhle design vazne funguje na mensim telefonu znatelne vic. Stvou me ty priserny dvirka, ale to je detail. Doufam, ze N9 lepe foti, protoze L900 je pro me velke zklamani. Jinak nektere vychytavky jsou fakt bohovske, ten system je opravdu zajimavej. Aplikaci je malo, ale chybi mi zatim snad jen picasa klient. Upload to umi, ale zda se, ze to neumi fotky prohlizet. Jedu na par dni s detma mimo domov, tak si to sebou vezmu a uvidim, jak se to pouziva 
Nokia N9
měl jsem jí 2x a prodal,ale to byli jiné ceny a už my zatím stačí SGS3 se čtyřjádrem 
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
¨Zklamani jsou lagy, rozhodne to neni plynuly system, celkem se to tak poruznu skube,
Pozor,toho se nezalekni,to je normalni po flashi,to po par restartech a pouzivani zcela zmizi
Pak za druhe doufam ,ze jsi nezakoupil co se tyce 64GB varianty vadnou serii(byly vadne pameti,system zamrzal,kousla se,obcas restart apod.)
Tvuj je urcite prvni pripad.
Nokia N9
Mam otazku, kdyz swipnu a poslu aplikaci na pozadi. Jak moc se o to clovek musi starat. I z hlediska baterky, takhle to posle i navigaci nebo dalsi zrave aplikace. Da se ta aplikace primo zavrit a nejen poslat do pozadi? Myslim jako rovnou. Vim, kouknu se do navodu, ale to fakt delam, az kdyz jsem zoufalej 
Mam ho par hodin a zatim se nerestartnul.
Jeste par postrehu. Displej, byt stejny jako L800 subjektivne pusobi v Meego o hodne lepe, na Lumii byl takovej hnusnej, kostrbatej, diky pen tile, tady mi to prijde znatelne lepsi. Z kratkeho pocitu mam jednoznacne dojem, ze kvalita sluchatka je o hodne vysii, je mozna trochu tissi, ale zvukove je to o dost lepsi. L900 je takova huhlavejsi. 64GB pameti je vazne luxusni hodnota, to nenaplnim ani nahodou.
Mam ho par hodin a zatim se nerestartnul.
Jeste par postrehu. Displej, byt stejny jako L800 subjektivne pusobi v Meego o hodne lepe, na Lumii byl takovej hnusnej, kostrbatej, diky pen tile, tady mi to prijde znatelne lepsi. Z kratkeho pocitu mam jednoznacne dojem, ze kvalita sluchatka je o hodne vysii, je mozna trochu tissi, ale zvukove je to o dost lepsi. L900 je takova huhlavejsi. 64GB pameti je vazne luxusni hodnota, to nenaplnim ani nahodou.
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
Nemusis mit strach,mam neustale na pozadi aplikace a na baterce se to neprojevi.Dost dlouho dobu jsem pouzival WP a MeeGo vedle sebe totoznym zpusobem.I v navigaci (mas nastaveni),kdyz ji hodis na pozadi si nastavis zda se ma prepnou GPS do usporeneho rezimu ci nikoliv.Tohle neni Android.Muzes si vybrat ,ktere aplikace zavres a ktere nikoliv.Swipnutim zeshora dolu aplikaci zcela zavres,do strany das jen na pozadi..