Zdravím, chci se zeptat, zda vám někomu funguje hra Real Racing 2 na SGSII s ICS 4.0, protože jsem si hru zakoupil a po přechodu na ICS mi přestala fungovat.
Snažil jsem se kontaktovat EA, ale bez výsledku.
Všem předem díky za rady...
Real Racing 2 na SGSII ICS
-
xax41
- častý přispěvatel

- Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina
Je toho plnej Google ze lidem na ICS nefunguje. Snad vydaji funkcni verzi. Ono to je u Androidu tak nejak normalni, ze co funguje na jedne verzi, tak ze nefunguje na druhe, ze kdyz si po jednojadrovem HTC koupim dvoujadrovej Samsung, tak ze jsem se spoustou koupenejch aplikaci namydlenej atd. Zlatej Apple a iOS, tam se mi nikdy nic podobneho nestalo.
Tyhle problémy nenastaly výměnou telefonů, ale až samotným přechodem na ICS, předtím vše fungovalo.
-
xax41
- častý přispěvatel

Ale vdyt to pisu, je to jednou zmenou telefonu ( jine rozliseni, procesor atd ), jindy zmenou verze Androidu..... A Honeycomb byla tragedie na druhou.
Aha, tak to jsem tě špatně pochopil
... Snad se jim to podaří opravit, protože mám koupený i Modern Combat 3, který taktéž nefunguje. Jiná možnost, jak tyhle hry zprovoznit asi není co?
-
xax41
- častý přispěvatel

Musej vydat novou verzi kompatibilni s ICS. U nekterych her to vyresi jen nova apk, u jinych se musi znova stahovat minimalne cast SD dat.