Mám nově zakoupenou Nokii Lumia 800, OP WP 7.5 verze 7.10.8107.79 a z diskuze a článků na webe chápu, že pro tuto verzi by mělo jít využívat internet sharing, ale v nastavení tuto možnost vůbec nemám. Mám tedy jinou verzi OP a je potřeba udělat nějakou aktualizaci … nebo v případě, že operátor nepodporuje tuto funkci (T-mobile), tak v nastavení ani toto pole neexistuje ? Předem děkuji za odpověď a doufám, že jsem to napsala srozumitelně
Internet sharing
Internet sharing
Dobrý den, omlouvám se, zda již je někde ve fóru odpověď ,ale nepodařilo se mi dohledat.
Mám nově zakoupenou Nokii Lumia 800, OP WP 7.5 verze 7.10.8107.79 a z diskuze a článků na webe chápu, že pro tuto verzi by mělo jít využívat internet sharing, ale v nastavení tuto možnost vůbec nemám. Mám tedy jinou verzi OP a je potřeba udělat nějakou aktualizaci … nebo v případě, že operátor nepodporuje tuto funkci (T-mobile), tak v nastavení ani toto pole neexistuje ? Předem děkuji za odpověď a doufám, že jsem to napsala srozumitelně
Internet sharing
Pre Lumiu 800 zatial neni aktualizacia s sharingom... bude vraj as s Tangom
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Internet sharing
Presne tak,Nokia rada zakazniky dusí..a tak sharing slibuje uz od konce prosince.
Internet sharing
děkuji za odpověď, tak zde je zakopaný pes:-) budu tedy doufat, že se brzo pohne vpřed ...