Sport Tracker WP
Sport Tracker WP
Píše se, že Sport Tracker funguje na pozadí.
V nastavení nelze běh na pozadí zapnout. Pokud nastartuji aplikaci a spustím odečítání pohybu, tak běží vše v pohodě. Když ji ale schodím a pracuji s telefonem, pak ji v multitaskingu nahodím, hodiny běží, ale spojí se mi má aktuální poloha s polohou před schozením, a to přímkou - třeba i ve městě přes bloky domů. Z toho se pak odečte asi i vzdálenost - samozřejmě chybně.
Kde dělám chybu, protože se mi nechce věřit že pro správnou funkčnost aplikace nesmím s telefonem dělat nic jiného?
V nastavení nelze běh na pozadí zapnout. Pokud nastartuji aplikaci a spustím odečítání pohybu, tak běží vše v pohodě. Když ji ale schodím a pracuji s telefonem, pak ji v multitaskingu nahodím, hodiny běží, ale spojí se mi má aktuální poloha s polohou před schozením, a to přímkou - třeba i ve městě přes bloky domů. Z toho se pak odečte asi i vzdálenost - samozřejmě chybně.
Kde dělám chybu, protože se mi nechce věřit že pro správnou funkčnost aplikace nesmím s telefonem dělat nic jiného?
Sport Tracker WP
u mne jakekoli vyjeti z applikace = ztrata beziciho workoutu, jedine co to neshodi je telefonat, samozrejme prichozi
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Sport Tracker WP
To je bohuzel ten skvely umely multitasking u WP..
Sport Tracker WP
taky se mi zda, ze gps obcas dela chyby (rychlost a obcas necekane a znacne vychyleni z trasy - zobrazuje se na mape jako "jehlicky"), kolega s ajfounem ma trasu cistou a zadny nesmysly v rychlostech... tak nevim jesi je to WP nebo HW
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
Sport Tracker WP
já používám endomondo a to funguje dobře i na pozadí
Sport Tracker WP
na pozadi = pod lockscreenom, aplikace musi bezet, nesmi se stlacit "start" ani prepnout do jine aplikace, proste jenom vypnout display...
Sport Tracker WP
Nějaké nové zkušenosti se sport trackery? Já zkusil My Walk, Workout tracker, Sports tracker, Endomondo sports tracker. Endomondo pořád něco plká - nějaká ženská, byť umím anglicky, nepřišel jsem na to co furt kváká, a baterii vybije do 2 hodin chůze. Workout tracker funguje nespolehlivě, Sports tracker jsem zatím nezkoušel -je nutná registrace na webu, My Walk kdysi dávno, ten jako jediný měl jakousi "roletu", která jakoby zamknula displej a šetřila jas- roleta byla tmavá. Návrat na homescreen u všech spolehlivě přeruší trasování. Zřejmě fičura WP. Má někdo nějakou zkušenost s další aplikací, která by alespoň podobně jako my walk "zamknula" a ztmavila displej, a dokázala alespoň 5-6 hodin zaznamenávat trasu a pak ji nějak smysluplně dostat do pc a zobrazit v nějaké aplikaci nejlépe s mapou??? Zlaté WM a Ozi explorer, ach jo.
Sport Tracker WP
A co třeba nokiácká Run the Map? Funguje i na pozadí, trasa se dá stáhnout a zobrazit v Google Earth. Na pozadí = pod lockscreenem.
Sport Tracker WP
Používám na kolo Runtastic.Spokojenost.
Sport Tracker WP
dělá mi totéž a strašně mně to vytáčí, protože SportsTracker používám spokojeně už dlouhá léta na Symbianu. Nemá to ale žádnou pravidelnost. Někdy GPS usne a po odemčení telefonu spojí dva body přímkou, jindy to funguje normálně... nechápu....haddd wrote:Píše se, že Sport Tracker funguje na pozadí.
-
htcjirka
- smartmaniak

Sport Tracker WP
WP používá místo plnohodnotného multitaskingu vlastní koncept "uspání aplikace" tam, kde byla předtím. Najednu stranu to nemá chybu - multitasking funguje a zároveň minimálně vytěžuje paměť a když potřebuješ, snadno se přepneš tam, kam chceš,ale v praxi..protože se mi nechce věřit že pro správnou funkčnost aplikace nesmím s telefonem dělat nic jiného?
V praxi to už je ale horší,jednak spousta aplikací tuhle "feature" nepodporuje, nebo si s ní úplně nerozumí a tak se Ti může stát, že po návratu do hry budeš muset hrát od začátku, nebo že budeš muset v aplikaci opět rozklikávat to, co jsi dělal předtím.
Sport Tracker WP
No tiez mam negativnu skusenost akonahle nieje v popredi nefunguje, ked je v popredi nedaju sa pridat foto / na symbiane to funguje kamos pridava foto sa mu zobrazuje priamo na trase / je to skoda inak dobra apka
Sport Tracker WP
htcjirka:
čili si myslíš, že pokud nechám puštěný tracker a jen uspim displej, bude to chodit...?
čili si myslíš, že pokud nechám puštěný tracker a jen uspim displej, bude to chodit...?
-
htcjirka
- smartmaniak

Sport Tracker WP
Muze i nemusi,vyzkousej..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Sport Tracker WP
asi bude. endomondo i outdoor navigation takto funguje bez problémů. měla by být v nastavení položka "run under lock screen" nebo tak něco. zapnutá pochopitelně.
btw doporučuju endomondo zkusit, přijde mi lepší než ST.
btw doporučuju endomondo zkusit, přijde mi lepší než ST.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Sport Tracker WP
Lenost a neschopnost programátorů je na tom bohužel vidět. Je to skvěle vymyšleno a dobře popsáno.htcjirka wrote:WP používá místo plnohodnotného multitaskingu vlastní koncept "uspání aplikace" tam, kde byla předtím. Najednu stranu to nemá chybu - multitasking funguje a zároveň minimálně vytěžuje paměť a když potřebuješ, snadno se přepneš tam, kam chceš,ale v praxi..protože se mi nechce věřit že pro správnou funkčnost aplikace nesmím s telefonem dělat nic jiného?![]()
V praxi to už je ale horší,jednak spousta aplikací tuhle "feature" nepodporuje, nebo si s ní úplně nerozumí a tak se Ti může stát, že po návratu do hry budeš muset hrát od začátku, nebo že budeš muset v aplikaci opět rozklikávat to, co jsi dělal předtím.
Mimochodem, ani "plný" multitasking ti nepomůže, protože paměť telefonů je omezená a dřív nebo později ta neaktivní aplikace prostě skončí.
-
htcjirka
- smartmaniak

Sport Tracker WP
Jsou systemy kde funguje plny multitasking ke spokojenosti a ani nevyuzijes jeho hranice,takze se nedockas nejakeho zavirani apod.To se me jeste za pul roku nestalo.Nestrasit.Ne vsechny OS jsou paskvil.
-
steelspace
- smartmaniak

Sport Tracker WP
To přeci není otázka systému, ale normálního matematického součtu. Aplikace nemůžou zabrat víc paměti než je v telefonu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Sport Tracker WP
Napisu to takhle pro nektere polopaticky..ikdyz spustim na N9 nesmyslny pocet 30(obvykle mam tak 10-15) aplikaci mezi ,kterymi volitelne prepinam ani po tydnu se me ani jedna z nich nezavre.
-
steelspace
- smartmaniak

Sport Tracker WP
Takže třeba takový SportsTracker na pozadí ten týden zapisuje trasu a má zapnutou GPS? A javascript v browseru na pozadí stahuje reklamy?
Tvrdit, že ty aplikace "běží" je naprostý nesmysl.
Tvrdit, že ty aplikace "běží" je naprostý nesmysl.