[app] Nova aplikace Quick It Free

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Rastislav Maskal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Rastislav Maskal »

Bohuzel to trva nez se ty zmeny projevi ... podle mne to uz vecer bude zmeneno....
Tambor
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC U11

Post by Tambor »

Myslím, že už se tady o tom někdo zmiňoval, ale nějak to zapadlo ... Nebylo by možné, aby se ikony pro zapnutí a vypnutí BT, Wi-Fi, mód letadlo, mobilní síť a připomínky nějak měnily podle stavu? Stačilo by například jejich inverzní zobrazení ...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

V systému WP mohou stav zobrazovat pouze ikony pro Wi-Fi a Cellular. Jelikož tato aplikace má všechny ikony stejného provedení a navíc zmíněné dvě neukazují stav, použil jsem k tomu nyní novou aplikaci Connection Tiles (zdarma), která skýtá mnohá příjemná nastavení včetně informací o stavu Wi-Fi a Cellular (On/Off), volby obrázku vlastní tile, popisek a její barvu.
OT: Je mi líto, že jsem byl nucen použít konkurenční aplikaci, protože se autor nemá k tomu, aby reagoval na připomínky uživatelů. A není to jediná aplikace, kterou jsem byl nucen opustit. Bohužel, toto je stinná stránka mnoha vývojářů, kteří vytvoří aplikaci a když prvotní nadšení opadne, tak od ní utečou.
Tambor
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC U11

Post by Tambor »

... dík za tip .... jenom mě mrzí, že musím používat další aplikaci ... Quick It jsem si koupil a jsem s ní jinak spokojenej ...
Rastislav Maskal
přispěvatel
přispěvatel

Ty navrhy urcite dopracujeme, bohuzel jsme ted v presu s jinymi projektami, prosim o strpeni.
Rastislav Maskal
přispěvatel
přispěvatel

Tak konecne je videt i v marketu za tu nizsi cenu, ted to trvalo extremne dlouho :(
Post Reply

Return to “Aplikace a software”