[app] HDR foto ?

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

[app] HDR foto ?

Post by Lukáš Křepelka »

Máte někdo tip na program z Marketplacu který dělá dobré HDR fotky? (vím že to je takové falešné HDR a pro někoho možná i prznění fotek a podobně) Na omnii 7 jsem měl program PhotoStudio nebo tak nějak ale byl to program ze Samsung Zone takže teď hledám stejně kvalitní náhradu na mou Nokii. Mám zkušenost s Creative Studio, Fhotoroom, InstaCam a Picture Lab. Máte někdo tip na nějakou aplikaci se kterou máte kladnou zkušenost v tomto směru pokud tuto funkci někdo používáte. Děkuji
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel

[app] HDR foto ?

Post by Lukáš Křepelka »

Chtěl bych se ještě zeptat, zda-li by někdo nechtěl vytvořit program (klidně i placený), který by fotku přeexponoval a podexponoval a následně složil dohromady. Jde o to, že dnes jsem zase po nějaké době fotil a na některých fotkách je přítelkyně černá a obloha je krásně vidět a nebo naopak. Dříve jsme to prohnal tím programem od Samsungu a bylo to parádní. To samé třeba fotky budov za slunečného počasí a podobně. Programovat neumím, ale tento program by nemusel být složitý realizovat a zájem by určitě byl. V případě nezájmu kdyžtak lock, popřípadě smazat...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

[app] HDR foto ?

Post by Petulinek »

Na HTC je program na úpravu fotek a maká spolehlivě...
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel

[app] HDR foto ?

Post by Lukáš Křepelka »

Na Samsung a HTC ano, ale například na Nokie ne :/
CreAtive_34
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Radar

[app] HDR foto ?

Post by CreAtive_34 »

A co creative studio od nokie?
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel

[app] HDR foto ?

Post by Lukáš Křepelka »

Bohužel neumí... Vyzkoušel jsem asi všechny programy na marketplacu. Takže zbývá jen čekat až se na Marketu objeví nějakej novej co to umí :/
Post Reply

Return to “Aplikace a software”