Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze
pri mobilnom nete to však funguje. so strange.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak to neni nic nelogickeho ci k podiveni.
Osobne ma to prekvapuje, ocenil by som aspoň zapnutie netu v nejakých časových intervaloch na očekovanie príhodzej pošty. A nie zbytočne si míňať predplatené dáta.
mozes si to zapinat max. rucne.. na markete su appky ktore aspon spustia dane nastavenie cez live tile
zapnuta wifi pri zamknutym displeji bezi jen pokud je telefon v nabijecce, pripadne pripojen kabelem k pocitaci
ked je prepojena kablok k pc, tak internet fici cez neho...
Mám otázečku, abych mohl používat funkci " TellMe" tak nesmim mít nastavenou češtinu?
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Tak tak, cesky to bohuzel neumi.
Tak to je naprd....no nevadí tak pojedu v angličtině
tahle funkce se mi líbí 
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
Čaues, chci se zeptat jestli je to bug systému nebo jen něco co jsem nepochopil... jde o to, že integrovaný facebook chat, i když je jinak skvělej, tak nějakým nedopatřením udržuje můj status "online" i když vůbec nejsem připojenej k internetu, čili třeba přes celou noc a lidi mi pak píšou a vůbec neví, že nejsem na netu... chci se teda zeptat, jestli musím pokaždý jak magor měnit status ručně na "offline" před odpojením z wifi, nebo jestli je někde schovaný nějaký nastavení, který to udělá automaticky... díks.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Mali by tam vidieť ikonu mobilu. Nie?
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
No, to sice jo, ale vidí jí jako online, i když to není pravda...
zdravim, chcem sa spytat, ci je sanca, ze nokia este nejakymi updatmi zlepsi fotak na lumii 800 ... milujem ten telefon ale som proste zvyknuty z galaxy s2 na inu uroven fotiek ...
dik
dik
-
htcjirka
- smartmaniak

Sance je,N9 ma totozny cip a ve vetsine rezimu foti mnohem lepe,takze je to o SW.
Nazdárek,
včera jsem si zkoušel nainstalovat firmware 12072 od německého Vodafone, protože jsem žádná vylepšení nenašel jen serepetičky od Vodafone, nainstaloval jsem zpět českou nebrandovanou 12070. po připojení k Zune a opětovnému přihlášení mi Zune nabídl aktulaizaci. Bohužel mi do toho někdo zatelefonoval, takže se aktualizace zrušila a podruhé mi to aktualizaci nenabídlo. Zkoušel jsem zrušit spojení Zune s mobilem a znovu se připojit, ale nic už nepomohlo. Sak...
Myslíte, že už se chystá aktualizace?
včera jsem si zkoušel nainstalovat firmware 12072 od německého Vodafone, protože jsem žádná vylepšení nenašel jen serepetičky od Vodafone, nainstaloval jsem zpět českou nebrandovanou 12070. po připojení k Zune a opětovnému přihlášení mi Zune nabídl aktulaizaci. Bohužel mi do toho někdo zatelefonoval, takže se aktualizace zrušila a podruhé mi to aktualizaci nenabídlo. Zkoušel jsem zrušit spojení Zune s mobilem a znovu se připojit, ale nic už nepomohlo. Sak...
Myslíte, že už se chystá aktualizace?
Měla by se chystat aktualizace 12140 (podle diskuze na T-Mobile je prý už schválená http://www.t-mobile.cz/web/cz/diskuzni. ... e/15598640). Navifirm zná zatím jen čínské verze, ale snad brzy budou další.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak je možné, že nemám v zune k dispozici tu aktualizaci 12072? Píše mi to, že mam telefon up to date ale přitom tam mám 70.
FW 12072 je pouze pro Vodafone
ale vraj opravuje chybu s hlasitostou pri pocuvani hudby a hovore... cim trpia vsetky nokie a je to dost neprijemne... skoda ze este update neni...
-
htcjirka
- smartmaniak

Neni,uz ho dostavaji/ly i modely "nevodafoni".Sam jsem ho na Lumii take dostal a od Vodafone jsem ji nemel ani zmeneny firmware.Jinak je mozne, ze tento firmware bude pro vetsinu regionu preskocen a vyjde uz rovnou Tango.MiloshCZ wrote:FW 12072 je pouze pro Vodafone