Vyzkoušejte iPhone klávesnici pro Pocket PC (freeware)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Karel Bachura
VIP
VIP

Vyzkoušejte iPhone klávesnici pro Pocket PC (freeware)

Post by Karel Bachura »

Mám takový pocit, že iPhone mánie proniká do světa Windows mobile čím dál více. Dalším důkazem je software, který poskytuje stejnou klávesnici, kterou můžete vidět právě na iPhonu. Je to skvělý počin, který usnadní psaní na dotykovém displeji pouze prstem. Ocení ho především majitelé HTC Touch, který jako největší výtku dostal právě onu „pidi“ klávesnici. Toto jasné předurčení vám ovšem nebrání používat tuto klávesnici na kterémkoli jiném PPC, které není vybavené technologií TouchFLO.

Image

Program je freeware a pro svůj běh vyžaduje operační systém Windows Mobile 5 nebo 6. Stahovat můžete zde.

zdroj: coolsmartphone.com
milan.smart
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3GS, MacBook Pro 13"

Post by milan.smart »

Mně to nefunguje :(
Když to nainstaluju normálně do Device a pak ji chci vybrat, vždycke se misto toho vybere obyčejná WM klávesnice :((
Nevíte někdo co s tím? Celkem mě to štve, je to škoda že to nejede páč to jináč vypadá dost dobře.
klukzplakatu
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by klukzplakatu »

Právě jsem si to nainstaloval ...
Přepnul jsem si klávesnici na PCM Keyboard a jede to v pohodě.
Super věc! ;-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Komu to nejde ať cca. hodinku počká zkusim sepsat návod a doladit muj CZ layout (určeno pouze pro skin Touch, pro editéry na jakejkoliv :-) )
milan.smart
nováček
nováček

Post by milan.smart »

good, ale nevim teda jestli mi to pomůže, ale lepší neš nic, takže budu vděčen za pomoc ;)
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

v přiloze je to full funguje jenom na WM5, převzato z jejich fora mě to taky blblo a teď funguje
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

aaa vidim ze na svet pronikla dalsi pidiklaveska :smile: jestli tohle nekdo povazuje za "skvělý počin, který usnadní psaní na dotykovém displeji pouze prstem" tak je videt, ze o tom nic nevi nebo mozna ma prsty ve tvaru a velikosti stylusu :lol: jedina trochu pouzitelna klaveska je zatim E-Ten Easy Keyboard, ale stejne to neni idealni. Ale uz je na svete klaveska se kterou napisete jen palcem bezproblemu SMSku doslova i po sobotni kalbe v nedeli rano :D
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Bio stylus jsme tu už měly! :-D
Jinak opravdu klávesnice je příšerně titěrná.. (a nak blbne)
Bez HW klávesnice prostě sms nebo mejl nenapíšeš rychle...
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

ale kdyby byla klavesnice a ta by hodila smsku na šířku tak by byl dost velky prostor na dost velke cuplíky :)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

zadny HW klavesnice ani zadny klavesky na sirku nejsou potreba... staci jen chytre vymyslet layout;) najdete si pres google TapTapSMS a zjistite ze SMSka se da napsat i nohama :D zatim je to jenom SMSkovej program ale planuji i vyvoj klavesky;) jinak je zatim bez skinu ale na tom uz usilovne pracuji;)
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

Jé, ještě sem zapoměl, že se musi podržet entr a najet a tlačítko úplně vlevo (nastavení) a tam si to nastavit
4xetron: tobě qwertx na wizim nestačí? :lol:
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

myslim i na ostatní..
szoustal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Mate 10 Pro, Samsung S8, Lumia 950 Black,

Post by szoustal »

Tak já si to hodil na svuj Touch a píšu palcem úplně v pohodě. Super klávesa.
viktorcd
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by viktorcd »

Ta kalvesa neni spatna ale porad jsem na tom nejlepe s "Phone Pad Input " for pocket pc od HTC,je to jedina klavesa s kterou odepisu na sms v aute.Ale treba mam jen velke porsty.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

ta klaveska je spatna... porad nikdo nedokaze pochopit ze tudy cesta nevede PocketPC neni PC ani telefon s numerickou klavesnici (vyjma Asusa P525 a podobnych)... na dotykovem displeji je na klavesnici malo mista a navic je nutne udelat velka tlacitka... navic museji byt daleko vetsi nez hmotne klavesy na klasickych telefonech protoze samozrejme psani na dotykovem displeji je o necem uplne jinem nez mackani hmotnych klaves... ruzne nataceni displeje o 90° pokazde kdyz je treba neco psat taky nikam nevede... jedine reseni zatim vidim v tom mem zpusobu.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Vidím to taky tak, datlování na displej třeba v šalině je nemožné! Ale ja si stojím za HW klávesnicí! :-)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

mno ja mam na mysli reseni pro klasicka PDA bez hw klavesnice;) s TapTapem neni problem psat v saline ani kdyz nekam pospichas a musis se soustredit taky na cestu abys do nekoho nevrazil nebo kdyz des rano z kalby a sotva vidis na cestu natoz na PDA :D s TapTapem proste napises SMS za jakyhokoliv stavu :) a vubec se na to nemusis soustredit... psani na ostatnich klaveskach prstem a nedejboze jen jednou rukou je spis jak trefovat se sipkama do terce a kdo ma pocit ze je to pohodlne tak... proste nemam slov... :D kdyz chci psat SMSku tak nemam nervy ani cas na nejaky sipky :) takze proste TapTapSMS ;)
milan.smart
nováček
nováček

Post by milan.smart »

tslany wrote:v přiloze je to full funguje jenom na WM5, převzato z jejich fora mě to taky blblo a teď funguje
Tak díkes. funguje to, ale po použití klávesnice mi to až do salšího SR zablokuje všechna hardwarová tlačítka, což je celkem velký hendikep takže je to bohužel zatím nepoužitelné :(
Jestli tam někdo píšete do toho jejich fóra tak jim dejte vědít. Snad to v příští verzi spravěj. (Já se tam registroval, ale nějako mi nepřišel aktivační email takže nic no.)
EDIT: tak ono stačí změnit klávesnici a tlačítka se odblokujou.. ale stejně to je divný.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Sankacoffe
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Sankacoffe »

když je to free verze, proč mi to napsalo trial verze vypršela? :???: :-(
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”