Htc tytny problem !

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
karci
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Htc tytny problem !

Post by karci »

cafko, mam problem mam spv m 3100 / htc tytn/ .. a ako keby bol zle nakalibrovany dispelj nekedy ide presne a nekedy ked kresli m anpr tam to naj vidno tak ro skace hocikde. ... uz som to aj reklamoval 3 mesiace mobil v nemceku prisiel teraz a zase nic :( pls poradte nejaky soft na to alebo co mamr obit nestalo sa vam to ? ak jo velmi prosim ozvite sa mi na ICQ 214 771 930 , dakujem ... velmi mi to pomoze :( ted je ako keby nepouzivatelny ked to klika inde jak chcem a kalibracia v nom co je tiez blbne nejak...
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Zkus HR a nakalibrovat způsobem "na 1 oko" (držíš stylus kolmo a pr/lv okem sleduj a kalibruj)
karci
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by karci »

jo diyk skusil som ale tu sa nejedna o posun par milimetrov ale nekedy aj na tom dispeljei ide aj o 2 cm vedla inde to klika zapnem vypnem obraz a ide normal 2 sec zase blbe vzdy inak ja tomu kalibroavacemu systemco tam je original nejak neverim .. a v oprave povedali ze vymenili software
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

a ještě mužeš zkusit jinou fólii bo vyčistit bordel za displejem, někde to tady je nechce se mi to popisovat :lol:
karci
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by karci »

foliu nemam momentalne ziadnu.... prisiel prave z opravy... akoze ale neopravili nic.. a cisiti dypslej nejak z nuka si myslim ze pridem o zaruku ... pac ten mobil nepouzivam viac kao 1 mesiac
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”