[app] Kam na oběd (jednoduchý klient pro lunchtime.cz)

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

Anglický název Czech This Pub

Moje nová aplikace pro vyhledávání restaurací a hospod z webu lunchtime.cz Kam na oběd umožňuje nalezení nejbližších podniků za pár vteřin - oficiální web geolokaci nemá, mobilní web za moc nestojí a aplkace pro Windows Phone dosud není. Už teď mám rozpracováno pár vylepšení, především práce s poledním menu a více informací po nalezení hospod. Snad se vám bude líbit :)
Náměty a připomínky vítany!

Aplikace je zdarma a bez reklam :)

Jak se aplikace ovládá:
Po spuštění se aplikace pokusí najít aktuální pozici a poté restaurace v okolí. Je možné ručně posunout mapu a zmáčknout "vyhledat" - tím se vyhledají restaurace kolem aktuálního středu mapy.
Je možné zozbrazit si nalezené výsledky v seznamu, po kliknutí na výsledek se zobrazí restaurace na webu lunchtime.cz
Je možné nalezený výsledek připnout jako dlaždici na hlavní obrazovku. Také je možné si přidávat nalezené výsledky do Oblíbených. Poznámka, podniky se hledají jen v okolí cca 200 m, je tak snadno možné, že se nic kolem vás nenajde. Vyhledání ale funguje dobře v centrech větších měst.

Screenshoty
ImageImage
ImageImage

Image

QR kód ke stažení - stačí použít Bing Vision :)
Image
Igor Kulman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ano

Post by Igor Kulman »

Asi dokončí ten svoj rozpracovaný lunchtime.cz keď na to pozerám :) V API je vyhľadávanie podľa polohy aj menu v XML, takže všetko bude bude zobrazené priamo v aplikácií. S tými presmerovaniami na web ta aplikácia nestojí za nič,
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Post by Martin Suchan »

To API jsi nasel kde? Na webu pokud vim nic nemaji, na dotaz mi neodpovedeli. Leda disassemblovat aplikaci pro Android, nebo si projit JavaScritpy na webu, zda tam maji nejake AJAXove API.
Jidelni listky a lepsi moznost hledani mam urcite v planu - cilem nebylo mit v prvni verzi vsechno, ale zakladni funkcionalitu, ktera bude pro uzivatele prinosnejsi, nez samotny web.
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Post by Martin Suchan »

Byl jsem nedávno kontaktován firmou uLikeIT, která připravuje oficiálního Lunchtime klienta pro WP7, ať odstraním svojí aplikaci z Marketplace, protože zadavatel si nepřeje mít na Marketplace konkurenční produkt. Vysvětlení, že moje aplikace není ani zdaleka konkurenční nebylo nic platné. Aplikaci tedy stahuji, za ty případné problémy mi to nestojí. Nyní máte poslední šanci si jí stáhnout, než se zpropagují změny do Marketplace (intalovaná aplikace snad nepřestane fungovat).
http://windowsphone.com/s?appId=19ab81c ... 32b3b18e8b" onclick="window.open(this.href);return false;

Pro zájemce s odemčeným telefonem přikládám instalační balík aplikace :wink:
LunchTime.xap
Kam na obed
(476.91 KiB) Downloaded 106 times
Lupus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)

Post by Lupus »

Typicky český přístup, místo toho aby sami zkusili udělat (nechat udělat) ještě lepší aplikaci...
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Post by Martin Suchan »

Prave ze Lunchtime.cz zaplatil firmu uLikeIT, aby jim vytvorila oficialni "nejlepsi" aplikaci a proste nechteji mit konkurenci :roll:
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Jednoduché a funkční, děkuji za aplikaci :-) určitě budu používat, jsem zvědavý s čím se vytasí samotná firma placená Lunchtimem...
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Proč jim ustupuješ? Bych se na ně vyprdnul. Dostals za to aspoň něco?
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Post by Martin Suchan »

Tady jde spise o to, ze data z jejich webu pouzivam bez jejich explicitniho souhlasu (psal jsem jim pred vydanim aplikace mail, neodpovedeli), to se podle podminek na jejich webu nesmi a ted si na to vzpomneli :-(
Post Reply

Return to “Aplikace a software”