synchronizace kalendare pomoc

Fórum věnované tabletům s operačním systémem Android
Post Reply
bobajs
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: tablet point of view

Post by bobajs »

cau vsichni chytrejsi nez jsem ja. mam velkou prosbu. poridil jsem tablet point of view 8~ proste pohoda cena-vykon. tablet ma androida 4, pristup na net pouze pres wifi. ted problem. nejde mi synchronizovat kalendar, ktery ma na googlu s tabletem a kalendarem v nem. do kalendare v tabletu jsem nastavil pro synchronizaci ucet, ktery mam registrovan na googlu, bohuzel kalendar v tabletu nechce synchronizovat kalendar, ke kteremu jsem mu dal prihlasovaci udaje. stale mi hlasi nebyl nalezen kaledar k synchronizaci ikdyz na googlu mam kalendar . v nastaveni tabletu mam povolenou synchronizaci k danemu uctu, ovsem kalendar mi hlasi ze nejsou dispozici zadne kalendare v uctu ktery pouzivam diky vsem za pripadnou radu
Deaktivovaný účet (01.2013)

Post by Deaktivovaný účet (01.2013) »

Je to jen nástřel - pod jedním Google účtem můžete mít v kalendáři více kalendářů (např. pracovní, osobní atp.). Není problém zde, tj. že synchronizace jako taková by byla OK, ale jeden ze zaškrtnutých kalendářů dělá problém?
bobajs
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: tablet point of view

Post by bobajs »

diky za informaci, mi se ale v tabletu nezobrazi ani jeden kalendar, ikdyz mam v tabletu prihlasovaci udaje od 3 uctu na googlu, a kazdy z nich mam 2 kalendare. v tabletu se mi proste nezobrazi ani jeden.
Post Reply

Return to “Tablety s Androidem”