[app] reality.cz

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] reality.cz

Post by miramares »

Aplikace reality.cz zpřístupňuje data populárního katalogu nemovitostí reality.cz. Umožňuje vám okamžitě v daném místě vyhledat veškeré nabídky nemovitostí, které jsou zde dostupné. Samozřejmostí je i klasické vyhledávání nemovitostí dle různých parametrů. Zajímavé nabídky si můžete uložit. Případně můžete využít automatického ukládání několika naposledy prohlížených nabídek do historie. V detailu nabídky se vám zobrazí maximum informací včetně fotogalerie. Dále je zde možnost zobrazení umístění na mapě. V případě, že vás nabídka zaujala, můžete rovnou kontaktovat makléře nebo realitní kancelář pomocí telefonu nebo emailu. O zajímavou nabídku se můžete také podělit tím, že ji budete sdílet na sociálních sítích nebo ji přepošlete emailem.
Vzhledem k on-line napojení na data realitního serveru reality.cz, jsou všechny nabídky aktuální a veškeré změny v nabídkách se zobrazí i v historii a vámi uložených nabídkách. Databáze realitního serveru obsahuje nabídky většiny realitních kanceláří v České republice.

Základní vlastnosti aplikace:
- Zobrazení nemovitostí v okolí dle aktuální polohy
- Pokročilé vyhledávání s možností zadání polohy na mapě
- Uložení vybraných nabídek do sekce moje reality
- Historie několika posledních zobrazených nabídek
- Historie parametrů hledání pro následné rychlé použití
- Podrobný detail nabídky včetně fotogalerie a možnosti přímého kontaktu na makléře či realitní kancelář
- Sdílení nabídek na sociálních sítích nebo emailem

Image
1 moje okolí.png
(15.43 KiB) Downloaded 253 times
2 detail.png
(14.21 KiB) Downloaded 253 times
3 detail foto.png
(21.62 KiB) Downloaded 253 times
4 detail mapa.png
(13.02 KiB) Downloaded 253 times
5 detail kontakt volání.png
(9.39 KiB) Downloaded 253 times
6 detail menu.png
(9.29 KiB) Downloaded 253 times
8 hledat.png
(8.5 KiB) Downloaded 253 times
katraris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920

[app] reality.cz

Post by katraris »

Pokud jste tvůrce, tak gratuluji k hezké aplikaci. Pro mě je navíc i užitečná. Při prvním používání mi občas dělá problém načítání dalších záznamů, kdy bez zřejmé příčiny v rychlosti mého wifi připojení, je rychlost načítání někdy tak pomalá, že až nepoužitelná. To platí ale jen u "dalších" záznamů, nabídka prvních 10 se načte vždy rychle.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] reality.cz

Post by miramares »

Děkuji :-) projevuje se ta "pomalost" u dalších záznamů jen v "moje okolí" nebo i u výsledků hledání?
katraris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920

[app] reality.cz

Post by katraris »

V obojím. Včera se mi často objevovala chyba načtení dat, ale to mohlo být způsobeno tím, že kolísala dostupnost wifi, takže telefon jako obvykle přesně nevěděl na jaký režim se přepnout.
Tambor
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC U11

[app] reality.cz

Post by Tambor »

Zdravím, nešlo by v aplikaci udělat filtrování, aby se mi např. zobrazovaly jenom byty k prodeji a ne k pronájmu .... pokud to jde, tak jsem nějak nepřišel na to jak :-)
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] reality.cz

Post by miramares »

Dobrý den,
ve filtru u ceny lze zvolit, jestli chcete prodej/pronájem, podle toho se i mění typ ceny (Kč, Kč/m2 apod.) U přehledu v okolí to nelze, jen u toho detailního filtrování.
Tambor
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC U11

[app] reality.cz

Post by Tambor »

Jj, hledal jsem to filtrování v přehledu okolí ....
A ještě jeden dotaz. Jde u zadání lokality zadat víc než jedna lokalita? Když potřebuju hledat např Prahu 5 i Prahu 6 ....
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] reality.cz

Post by miramares »

Bohužel lokalita lze zadat pouze jedna. Případně to můžete obejít zadáním GPS polohy a záznamy se vyberou v určitém poloměru, jestli tedy nechcete kompletně obě lokality. Jinak je musíte projít postupně.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”