kontakty gmail+fb->winlive

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
tyler_durden
nováček
nováček
Zařízení: sony ericsson

Post by tyler_durden »

Ahojte, riesim jednu dilemu a neviem si s nou rady. Mam kontakty ulozene na gmaily, lenze on hrozne upravuje fotky. Tak som si ho prepojil s windows live ale mobil videl stale len kontakty z gmailu a ked som dal vyfiltrovat z winlive tak mi ziadny kontakt neukazalo. Dnes som si pridaj fb ucet a vsetky moje kontakty si posparoval v domienke, ze na winlive mi ulozi aktualnu fotku, meno a mob. cislo kontaktu. Otvoril som winlive a je tam len meno, fotka a udaje narodenia ziadne cislo + je tam asi kazda trapna skupina v ktorej som (nechapem ako to moze brat ako kontakt)..a tu je konecne otazka c1: je nejaky sposob ako donutit winlive aby si ulozil fotku, cislo a meno bez komplikacii a bordelu ako skupiny atd?? ak budem prehadzovat inu rom alebo nieco podobne tak ma vystrie pri opatovnom sparovani vsetkych kontaktov.
otazka c2: vsimol som si ze pri sparovani kontaktu mi nabehne meno ake som mal na gmaily(aj v mobile) ale fotku mi uz da z fb.. da sa nejako nastavovat tato priorita zobrazovanych udajov??? dakujem ;-)
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

Tak při propojení Gmailu a Hotmailu nedojde vůbec k založení kontaktů v Hotmailu, to se musí řešit exportem kontaktů z Gmailu a jejich importem do Hotmailu. Proto ten filtr. Bohužel se skupinami ti neporadím, možná jen udělat si pořádek v kontaktech a pak to synchronizovat. Osobně s tím problém nemám. U kontaktu si při úpravě po kliknutí na fotku lze vybrat jakou chci mít zobrazenou, bohužel nějaké paušální nastavení jaké fotky prioritizovat neexistuje.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”