Zdravím dámy a pánové. Moje otázka směřuje hlavně na uživatele, kteří přešli na S.Note z Dell Streak Mini 5. Můj Streak vlivem úrazu dosloužil a tak uvažuji o jeho nástupci a myslím, že Note bude jeho důstojným následovníkem.
Jaký byl přechod ze Streaka na Note? Byl jsem zvyklý používat Streaka hlavně na šířku a dočetl jsem se že u Note je to primárně na výšku.
Díky Scarabeus
S. Note vs. Dell Streak
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
S. Note vs. Dell Streak
Měl jsem oba. Pro mě měl Note až příliš velkou šířku, takže jsem se ho nakonec velmi nerad vzdal...velmi nerad, dost často toho lituji, raději jsem si asi měl zkusit zvyknout. Teď mám Galaxy Nexus, je skvělý, ale obří display a s-pen mi chybí.
Streaka jsem taky používal na šířku, ale Note je na výšku díky displayi (rozměry a rozlišení) v pohodě.
Streaka jsem taky používal na šířku, ale Note je na výšku díky displayi (rozměry a rozlišení) v pohodě.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
S. Note vs. Dell Streak
Nota jsem mel vzdy v rezimu na sirku, jako mini tablet. Zvyk byl jiz od dob Streaka, ktereho jsem mel temer rok...Prechod bude bezproblemovy. Streak byl tezsi a trochu neohrabany, litovat urcite nebudes.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Re: S. Note vs. Dell Streak
Je fakt že streaka jsem používal na šířku. U nota je nejen větší šířka ale hlavně vyšší rozlišení takže i (možná) lepší čitelnost a používám ho tak i tak, ale teď když si to uvědomuju tak spíš na výšku.
-
xax41
- častý přispěvatel

- Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina
S. Note vs. Dell Streak
Primarne pouzivam Note na vysku, pri surfovani na sirku a pak je to vzdy uz zavisle od jednotlive aplikace, PDF ci eBooks atd. Streak jsem si zkousel kdyz byl novinka a okamzite jsem ho zavrhl, potom jsem si nedavno vzal v obchode do ruky na zkousku Note a uz jsem si ho nesl domu. No a nekdy pred dvema tydny jsem mel v ruce zase Streak a Notu nesaha ani po paty.