[app] ExpenseScout
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
[app] ExpenseScout
Používám ExpenseScout jako pomůcku, která mi automaticky počítá příjmy a výdaje, protože veškeré nákupy pořizuji já sám. Ne, že bych tam zaznamenával každý rohlík, ale běžné denní výdaje tam byly a ty jsem skoro dva měsíce denně zapisoval. Něco podobného mám v Excelu, ale tam mám jen výdaje. Mohl bych to odtamtud opsat, ale ta práce s tím. Takže, dokud nebude možnost backupu, nemá to pro mě cenu. A to se netýká jen této aplikace.
[app] ExpenseScout
No ja pre podobne pripady, ked viem ze som daco sprasil, prave implementujem system sprav zo serveru. Proste viem ze je chyba v takej verzii, tak na serveru vystavim spravu, ze nepouzivajte to preto a preto, (pripadne s flagom, ze sa aplikacia nema vobec spustit) to sa ukaze pri spusteni a aspon nejaka zachrana, ze uzivatel vie ze nieco nefunguje.
Ale ked to autor vedel asi mal hned to z marketu stiahnut (ak teda nestiahol) a publikovat to az po oprave. Tych par novych uzivatelov o ktorych by prisiel za starych nespokojnych nestoji.
Ale ked to autor vedel asi mal hned to z marketu stiahnut (ak teda nestiahol) a publikovat to az po oprave. Tych par novych uzivatelov o ktorych by prisiel za starych nespokojnych nestoji.
-
Flynn
- smartmaniak

[app] ExpenseScout
To se ho ale musím zastat, protože on to udělal hned, jak jsem mu to sdělil.
-
Flynn
- smartmaniak

[app] ExpenseScout
Aplikace je zpátky na MP a vypadá to, že je funkční. Doufám, že autor bude pracovat dál na jejím vývoji - viz připomínky nás spokojených uživatelů, především bych znovu připomněl možnost zálohování dat na SkyDrive.
Uvítal bych, kdybych mohl z prostředí, které nabízí dlaždice Výdaje a Příjmy přejít do aplikace bez zadávání položek. Stačí malé tlačítko např. s ikonkou domečku (Home). Důvodem je to, že by odpadla hlavní dlaždice, kterou se aplikace spouští. Mít tři dlaždice k jedné aplikaci je zbytečné a nepraktické.
Uvítal bych, kdybych mohl z prostředí, které nabízí dlaždice Výdaje a Příjmy přejít do aplikace bez zadávání položek. Stačí malé tlačítko např. s ikonkou domečku (Home). Důvodem je to, že by odpadla hlavní dlaždice, kterou se aplikace spouští. Mít tři dlaždice k jedné aplikaci je zbytečné a nepraktické.