Ahoj, zvažuji Samsung Galaxy SII a potřebuji doplňující info od zkušenějších. E-mail, používám IMAP pro firemní mail (exchange se nám nevyplatí), u současné verze WM 6,5 kterou používám, se mi s IMAP v telefonu nezobrazuje odeslaná pošta (v PC následně ano) a když smažu mail v telefonu, na servru zůstane. Dočetl jsem se někde na fóru, že u některých telefonů je to prý normál (např u iphone ne, tam je IMAP plně funkční), jak je na tom SGSII? Někde jsem zachytil stížnost na nezobrazování odeslaného...
A za další, kalendář, SGSII má synchronizaci kalendáře s outlookem bez kabelu? Tzn. když si něco uložím do kalendáře v telefonu, objeví se mi to následně v outlook kalendáři v pc a opačně? Nevím, jestli není vodnější varianta pro mě Lumia WP. Prioritou je pro mě práce. Díky moc za reakce.
Upřesnění funkcí mail a outlook
Když sesynchronizuješ telefon s Google účtem a ten potom s Outlookem, tak se ti ten kalendář, maily a kontakty budou v Outlooku upravovat tak, jak je upravuješ v jednotlivém zařzení, jako u Exchange.
No jo, ale když budu mít v telefonu google účet, tak odpovedi na maily pujdou z google a ne z firemniho uctu? Nebo to nechapu a pletu se? Diky.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
v telefonu můžeš mít mailů kolik chceš. To že budeš synchronizovat s gmailem (hotmailem u WP) kalendář nebo kontakty neznamená, že musíš nutně používat gmail (hotmail) -webovou službu můžeš použít jen pro synchronizaci s outlookem (jak jinak bys chtěl bezdrátově synchronizovat?)
Aha, takže principiálně stejné, jako jsi mi to objasňoval u Lumie. Děkuju.
A jakým způsobem synchronizuju google účet s outlookem, existuje tedy něco jako connector u WLive? Synchro google s telefonem už chápu
A jakým způsobem synchronizuju google účet s outlookem, existuje tedy něco jako connector u WLive? Synchro google s telefonem už chápu
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
asi jo..
nevim, android ani gmail nepoužívám, ale google mi vyhodil třeba toto.
nevim, android ani gmail nepoužívám, ale google mi vyhodil třeba toto.