SGS2 neúplná synchronizace kalendáře
Zdravím, mám takový problém, v mém SGS2 mám nastavenou kompletní synchronizaci s Google účtem, kalendář nevyjímaje. Je tu ale zádrhel v synchronizaci událostí, řekněme, že do telefonu se mi synchronizovaly události od půlky března až dosud, předešlé se do telefonu nedostaly. Zkoušel jsem i manuálně vyvolat synchronizaci ale pořád nic. Pokud někdo ví jak by to šlo vyřešit, předem díky za odpověď. 
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Podívej se přes PC na svůj google účet jestli tam máš vůbec ty předešlé události před tou půlkou toho března.
Rozhodně mám, ukládám si do kalendáře už více než rok... Také jsem se u jednotlivých událostí díval co je kde nastaveno, je všechno stejné, žádné upozornění navíc nebo tak. Jen si prostě telefon usmyslel, že bude synchronizovat od 18. března 2012 a dříve ne.
EDIT: Jinak třeba Google kontakty z Gmailu, Picasu nebo Reader synchronizuje bezproblému.
Pro doplnění, mám v telefonu OS 2.3.4 Ginger Bread, ale to by snad nemělo mít vliv...
EDIT: Jinak třeba Google kontakty z Gmailu, Picasu nebo Reader synchronizuje bezproblému.
Pro doplnění, mám v telefonu OS 2.3.4 Ginger Bread, ale to by snad nemělo mít vliv...