Přesně popsáno, tak se mi to chová na Titanu.Flynn wrote:Jak už jsem psal: mám verzi 1.1. Po spuštění, vyberu stanici, zobrazí se popisek Načítám, vzápětí přehled nejbližších pořadů a načítání pokračuje. Miniplayer ukazuje, že rádio jakoby hraje (tlačítko Pause je vysvícené), přepínáním Play a Pause se nic neděje. Popisek Načítám nezmizí. To je všechno.
[App] Aplikace iRadio pro WP7 Mango zdarma
Aplikace iRadio pro WP7 Mango zdarma
@Stenlik - Mohu na Titanu potvrdit to samé co kolega Flynn... Zajímavé, že se mi jako jediné spustí Wave Party z kolonky Speciální - na WIFI i na 3G, jinak pořád pouze svítí "Nahrávám" a nic víc u ostatních stanic... Titan je nejnovější FW a neodemknutý.
Zdravim,
Dekujeme za ohlasy - velice si vazime Vasi pomoci. Aplikaci jsme testovali na ruznych http://www.facebook.com/Mautilus#!/phot ... =1&theater telefonech, nicmene nikoliv na modelech HTC Radar a Titan.
Je zajimave ze nekterym uzivatelum funguje aplikace bez problemu a jinde nejede nikdy - z toho lze opravdu odvodit, ze jde o problem na konkretnich zarizenich. Promptne jsme HTC Titan objednali a chybou se zacneme zabyvat pristi tyden. Velice nas to mrzi - tak velika fragmentace pri de facto jedine verzi OS je prekvapiva.
Urcite zde vlozime informaci o dalsim postupu.
Jeste jednou dekujeme, s pozdravem
Vyvojari
Dekujeme za ohlasy - velice si vazime Vasi pomoci. Aplikaci jsme testovali na ruznych http://www.facebook.com/Mautilus#!/phot ... =1&theater telefonech, nicmene nikoliv na modelech HTC Radar a Titan.
Je zajimave ze nekterym uzivatelum funguje aplikace bez problemu a jinde nejede nikdy - z toho lze opravdu odvodit, ze jde o problem na konkretnich zarizenich. Promptne jsme HTC Titan objednali a chybou se zacneme zabyvat pristi tyden. Velice nas to mrzi - tak velika fragmentace pri de facto jedine verzi OS je prekvapiva.
Urcite zde vlozime informaci o dalsim postupu.
Jeste jednou dekujeme, s pozdravem
Vyvojari
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Budeme rádi, pokud nám také popíšete, proč se tento rozdíl mezi první a druhou generací HTC telefonů vyskytl. Zatím můžeme jen spekulovat... Telefony sice mají rozdílné některé ovladače a knihovny, ale na tak nízký level, myslím, aplikace iRadio jednak nemusí a jednak nejspíš běžně ani nemůže. Jistě nejen já jsem zvědav, proč jste zatím asi první, kdo na to narazil 
Dobry den,
Po testovani na HTC Radar a dalsim zjistovani jiz pravdepodobne zname duvody hlasenych problemu. Novejsi telefony jako je HTC Radar, Titam nebo Nokia Lumia pouzivaji chipsety Qualcomm, ktere AAC nepodporuji (resp. podporuji jen omezene). S tim se bohuzel neda zrejme nic delat - jedinou moznosti je streamovat MP3, jenze to zalezi take na serverove strane.
Je to docela mrzute a po nepochopitelnych problemech s barevnou hloubkou (a navratu k ditheringu z casu MS-DOSu) je to dalsi "prekvapeni" na WP7... Vsem uzivatelum novych telefonu se moc omlouvame, ale toto zrejme nemuzeme ovlivnit.
S pozdravem
Vyvojari
Po testovani na HTC Radar a dalsim zjistovani jiz pravdepodobne zname duvody hlasenych problemu. Novejsi telefony jako je HTC Radar, Titam nebo Nokia Lumia pouzivaji chipsety Qualcomm, ktere AAC nepodporuji (resp. podporuji jen omezene). S tim se bohuzel neda zrejme nic delat - jedinou moznosti je streamovat MP3, jenze to zalezi take na serverove strane.
Je to docela mrzute a po nepochopitelnych problemech s barevnou hloubkou (a navratu k ditheringu z casu MS-DOSu) je to dalsi "prekvapeni" na WP7... Vsem uzivatelum novych telefonu se moc omlouvame, ale toto zrejme nemuzeme ovlivnit.
S pozdravem
Vyvojari
Tak tomu se říká smůla, i tak díky že jste dali vědět... Holt pokrok nezastavíš 
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
To lze velmi snadno ověřit. Nahrajte si do telefonu ze Zune AAC soubor. Mimochodem vsadím se, že ho přehraje. Pokud bude dost dlouhý či počítač dost pomalý, můžete případně i zaznamenat, jestli Zune náhodou neprovedl konverzi. Pokud opravdu AAC třeba ve streamované podobě nefunguje, proč do aplikace nepřídáte dekodér?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Nevím, v jakém formátu vysílají jiná (světová) rádia, nicméně je jisté, že několik apps s takovými rádii mám nainstalováno a v pohodě je pouštím včetně názvu písně a obrázku alba či interpreta.
Hezký předvánoční den,
• Pro zjištění podpory AAC stačí do webového prohlížeče na telefonu zadat jeden z těchto linků:
o http://netshow.play.cz:8000/cro1128aac" onclick="window.open(this.href);return false;
o http://62.44.1.26:8000/cro2-128aac" onclick="window.open(this.href);return false;
o Oba bezpečně fungují na HTC HD2, HTC Trophy a dalších starších modelech, nikoliv na HTC Radar a Titan
• Stran přidání dekodéru – pokud na DSP chybí hardwarová podpora pro AAC lze ji na některých otevřených operačních systémech (např. Symbian ) nahradit softwarovým kodekem. Nicméně jde o poměrně složitý vývoj a typicky kromě kodeku je nutný vícevláknový přístup (stahování a bufferoví dat, přehrávání a GUI). Na Windows Phone 7 bohužel toto není možné realizovat. Kodek by snad šel naportovat, ale vzhledem k ceně takového vývoje a faktu, že WP7 podporuje pouze C# (a nikoliv C nebo C++) je to nereálné.
V lednu vyzkoušíme aplikaci na Nokia Lumia 800 - zatím je někde na cestě mezi Finskem a naší kanceláří...
Děkujeme za komentáře a přejeme hezké svátky a mobilní rok 2012
S pozdravem
Vývojový tým
• Pro zjištění podpory AAC stačí do webového prohlížeče na telefonu zadat jeden z těchto linků:
o http://netshow.play.cz:8000/cro1128aac" onclick="window.open(this.href);return false;
o http://62.44.1.26:8000/cro2-128aac" onclick="window.open(this.href);return false;
o Oba bezpečně fungují na HTC HD2, HTC Trophy a dalších starších modelech, nikoliv na HTC Radar a Titan
• Stran přidání dekodéru – pokud na DSP chybí hardwarová podpora pro AAC lze ji na některých otevřených operačních systémech (např. Symbian ) nahradit softwarovým kodekem. Nicméně jde o poměrně složitý vývoj a typicky kromě kodeku je nutný vícevláknový přístup (stahování a bufferoví dat, přehrávání a GUI). Na Windows Phone 7 bohužel toto není možné realizovat. Kodek by snad šel naportovat, ale vzhledem k ceně takového vývoje a faktu, že WP7 podporuje pouze C# (a nikoliv C nebo C++) je to nereálné.
V lednu vyzkoušíme aplikaci na Nokia Lumia 800 - zatím je někde na cestě mezi Finskem a naší kanceláří...
Děkujeme za komentáře a přejeme hezké svátky a mobilní rok 2012
S pozdravem
Vývojový tým
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Výborná aplikace často ji používám,nemá někdo tušení kdy na WP vyjde ČT24+stream živého vysílání? nějak dlouho to trvá všechny ostatní platformy ji již mají...
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Mám nový poznatek ohledně této aplikace. Jak jsem se již, nejen já, zmínil, po spuštění se neustále načítají stanice, ale nehrají. Dnes jsem ji opět vyzkoušel, nic nehrálo, tak jsem ji vypnul. Minipřehrávač nahoře byl aktivní, ale na povely tlačítek nereagoval. Vzápětí jsem potřeboval přepnout na letový provoz a jakmile se všechna spojení vyřadila, začalo něco hrát. Byl to Radiožurnál z app iRadio. Povolil jsem pouze Wi-Fi (letový provoz jsem nechal aktivován) a rádio ztichlo. Zakázal jsem Wi-Fi, začalo hrát, povolil jsem ji - ztichlo. Spustil jsem znovu aplikaci iRadio, nastavil jinou stanici a okamžitě vypnul Wi-Fi. Rádio začalo hrát okamžitě na nové stanici. Pokud je ale Wi-Fi zakázaná před spuštěním aplikace a minipřehrávač není aktivován (tedy spuštěn) iRadio hlásí, že se nemůže připojit, což je správné. Totéž jako v případě Wi-Fi se děje při použití 3G sítí. Vypadá to tedy, že chyba je někde zde. Majitele Radaru a Titanu tímto žádám, aby to vyzkoušeli, samozřejmě nechť to zkusí i majitelé jiných značek.
Ode dnešního dne (3.5.2012) je dostupná verze 2.0 aplikace iRadio.
Hlavní rozdíl vůči předchozí verzi je, že aplikace podporuje i nové telefony s operačním systémem Windows Mango (testováno s telefonem Nokia Lumia 800 a HTC Radar). Tyto telefony nebyly díky chybě v operačním systému podporovány – problém se podařilo vyřešit přechodem na WMA formát hudebních streamů (Přehrávání AAC na pozadí podporují nadále jen telefony, které byly na OS Mango updatovány, nikoliv telefony, které jsou již s OS Mango distribuovány – více o této chybě zde: http://forums.create.msdn.com/forums/t/96107.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;).
Hlavní rozdíl vůči předchozí verzi je, že aplikace podporuje i nové telefony s operačním systémem Windows Mango (testováno s telefonem Nokia Lumia 800 a HTC Radar). Tyto telefony nebyly díky chybě v operačním systému podporovány – problém se podařilo vyřešit přechodem na WMA formát hudebních streamů (Přehrávání AAC na pozadí podporují nadále jen telefony, které byly na OS Mango updatovány, nikoliv telefony, které jsou již s OS Mango distribuovány – více o této chybě zde: http://forums.create.msdn.com/forums/t/96107.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;).
Musím pochválit autory, že dodrželi slib a zapracovali na funkčnosti aplikace, přestože problém byl mimo ně. Dle mě jedna z nejlepších "rádiových" aplikací. Za tu chvilku používání mohu říct - zatím spolehlivá a rychlá při načítání. Měl bych možná pár připomínek, námětů či přání:
- - název iRadio se mi zdá ve světě WP mírně nezvyklý
, a pokud se v tomto případě jedná o stanice jednoho rozhlasu, klidně bych bral zcela jasný název Český rozhlas nebo třeba i Rozhlas (podobně fungují i webové adresy). V aplikaci je stejně na horním řádku název Český rozhlas
- - v seznamu stanic chybí při rolování svislý posuvník, na první pohled není jasné, kde v seznamu jsem
- - v seznamu stanic je pod názvem stanice uveden i aktuálně hraný program, to je Ok, ale pokud tuto stanici vyberu, tady už vidím jen programy následující, ale ne ten aktuálně vysílaný
- - když mi hraje nějaká stanice a pohybuji se dále v aplikaci, nevím, kterou stanici právě poslouchám, protože to nikde není zobrazeno (ano, mohu zmáčnout tlačítko hlasitosti, ale už je to cosi navíc)
- - a pokud by byla i informace o právě přehrávané skladbě ...