Download: http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 7b0c87251a" onclick="window.open(this.href);return false;
[app] Český a slovenský TV program
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

- Zařízení: ano
Vytvoril som TV Program prímarne pre slovenské stanice, obsahuje aj pár český. Je zdarma

Download: http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 7b0c87251a" onclick="window.open(this.href);return false;
[app] slovenský TV program
Aplikacia je pekna
len mi nefunguje spravne .. ak si chcem vybrat iny celodenny program ako markizu tak tam mam len tmave pozadie a nic na vyber a ak si chcem vybrat iny zajtrajsi program ako markizu tak aplikacia spadne
Mne to robi to iste :/ Dufam ze sa to podari opravit
inak peknaa app 
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Vďaka, nevšimol som si, že to prestalo fungovať, mám problém na servery. Opravím čo najskôr.
mozno by som pridal moznost zmeny poradia stanic... teda pokial to tam je tak som si to nevsimol...
zmena poradia by bola fajn a tiez by som uvital este nejake stanice ako Doma, Prima cool, nova cinema, CT4 ak by to bolo mozne
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Všechny slovenské televize umí i "globálnější" aplikace TV Program: http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... d8856a2e0b" onclick="window.open(this.href);return false;
Dostupné jsou i polské, rakouské, německé a české stanice.
ale roberte..., takto skaredo spamovat konkurencne fora 
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Daju sa pridat do ponuky programy CT4 a Doma?
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Daju a budu v nove verzii
-
martan1981
- přispěvatel

- Zařízení: SGS4
Re: [app] slovenský TV program
Až na to, že igorova aplikácia je zdarma. Platiť za podobné aplikácie som nebol zvyknutý na iOS ani na androide. Môj názor.Robert Varga wrote:Všechny slovenské televize umí i "globálnější" aplikace TV Program: http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... d8856a2e0b" onclick="window.open(this.href);return false;
Správně píšete, že je to Vaše volba. Můžete si tedy stáhnout aplikaci zdarma nebo využít jinou, která je více komplexní, ale placená.
Pokud někdo něco dá zdarma, jako v případě pana Kulmana, neznamená to, že se to nezaplatí. Peníze mohou přitéci zcela jiným kanálem a někdy to nemusí být ani peníze, ale třeba podpora ve formě telefonu či služby
J.
Pokud někdo něco dá zdarma, jako v případě pana Kulmana, neznamená to, že se to nezaplatí. Peníze mohou přitéci zcela jiným kanálem a někdy to nemusí být ani peníze, ale třeba podpora ve formě telefonu či služby
J.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Správne, vďaka tejto aplikácií mám 1/3 Lumie 
Tak to jsme dva. Teď mi tam už leží druhá a zrovna dodělávám třetí. Na WP to jde skutečně pěkně rychle. Mám něco i na Androida, ale WP je fakt rychlovka.
J.
P.S. Pozdravujte pana Dvořáka od JP
J.
P.S. Pozdravujte pana Dvořáka od JP
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

V markete je nova verzia
Verze 1.3
- přidané ČT4, ČT24, Doma
- možnost přeuspořádat stanice (klepnutím a přidržením na stránce Nastavení)
Verze 1.3
- přidané ČT4, ČT24, Doma
- možnost přeuspořádat stanice (klepnutím a přidržením na stránce Nastavení)
konecne
ten reorder, ale mohlo by zostat v tom reorder mode i po kliku na dalsiu stanicu. Malokto chce presunut iba jednu.
A dufal som ze si sa zbavil tej bielej farby na ciernom temate, kde sa to vsade tak divno strieda
A dufal som ze si sa zbavil tej bielej farby na ciernom temate, kde sa to vsade tak divno strieda
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

No to je pozostatok môjho bieleho obdobia
Nechce sa mi veľmi vymýšľať nové farby a klasickej šablónovej čiernej to vyzera zle.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

Verzia 1.9:
- pridané stanice ČT :D, ČT art, Prima Zoom, Pohoda - Relax
Aktuálne podporované stanice:
ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, Prima, Nova, TV Barrandov, Film+, STV1, STV2, Markíza, Doma, JOJ, JOJ Plus, TA3, HBO, HBO 2, Spektrum, Discovery, Fanda, Dajto, Digi Sport, FOOOR, WAU, Prima Love, Musiq1, ČT :D, ČT art, Prima Zoom, Pohoda - Relax ...
- pridané stanice ČT :D, ČT art, Prima Zoom, Pohoda - Relax
Aktuálne podporované stanice:
ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, Prima, Nova, TV Barrandov, Film+, STV1, STV2, Markíza, Doma, JOJ, JOJ Plus, TA3, HBO, HBO 2, Spektrum, Discovery, Fanda, Dajto, Digi Sport, FOOOR, WAU, Prima Love, Musiq1, ČT :D, ČT art, Prima Zoom, Pohoda - Relax ...