lumia 800 rom/unlock/fw
-
tyler_durden
- nováček

- Zařízení: sony ericsson
lumia 800 rom/unlock/fw
Ahojte, pred 4 dnami som kupil lumiu 800 a chcel som sa do nej pustit, ale narazil som na par problemov. S prehravanim os v mobile mam skusenosti z iphonu a tam to fungovalo nasledovne. Stiahol som ios ktory som chcel, urobil uplny restore (kompletne premazanie + odbrandovanie), potom jailbreak a mobil som mal odomknuty a pristupny pre vsetky app. Vie mi to niekto priradit k wp? Mam mobil o nemeckeho operatora a chcel by som urobit restore a potom odomknutie. Co mam teda vlastne stiahnut a prehrat? ROM? FW? Popripade nie je niekde faq alebo nieco podobne kde sa vysvetluju vsetky pojmy a postupy?? dakujem
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
lumia 800 rom/unlock/fw
Na to ti bohate staci developer(placeny) ci studentsky unlock.Full unlock uz zavani warezem..
Navic 90% Lumii 800(kor od operatora) ma zamceny bootloader,takze na full unlock rom zatim zapomen uplne.
Navic 90% Lumii 800(kor od operatora) ma zamceny bootloader,takze na full unlock rom zatim zapomen uplne.
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
nahravanie nepovolenych app, robenie zasahov do systemu...
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Vypni telefon..zmackni a drz spolecne tlacitko volume + a tlacitko power..telefon kratce zavibruje..pripoj ho k pocitaci.
Pokud se ohlasi ovladace jako Nokia Dload mas Locked Memory na fullunlock zapomen a budes se muset spokojit s klasickym unlockem jako developer(placene) nebo pokud jsi student(free - 3 homebrew aplikace))
Pokud jako pamet Qualcomm = Unlocked Memory = muzes flashnout custom fullunlock rom
Pokud se ohlasi ovladace jako Nokia Dload mas Locked Memory na fullunlock zapomen a budes se muset spokojit s klasickym unlockem jako developer(placene) nebo pokud jsi student(free - 3 homebrew aplikace))
Pokud jako pamet Qualcomm = Unlocked Memory = muzes flashnout custom fullunlock rom
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
som student...tie upravy o ktorych som sa docital na fore ako zasah do registrov a pod. sa daju robit s tym oficialnym unlockom alebo len s uplnym ktory u mna nie je mozny??
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Upravy jako zasah do registru je potreba interop ci fullunlock a ten je mozny jen s custom rom.
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
takze oficialny unlock je cisto len na testovanie aplikacii? nic ineho mi neprinesie??
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Oficialni unlock - developer ci free unlock je na homebrew aplikace,ktere z nejakeho duvodu neprojdou na marketplace nebo je vyvojar nechce ani vkladat na marketplace.Aplikace ktere hloubeji zasahuji do sytemu uz potrebuji interopunlock, nektere dokonce fullunlock.
Co chces konkretne menit v registrech apod?
Co chces konkretne menit v registrech apod?
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
no tak to sa moc pekne necita...menil som za iphone kvoli tzv. "sirokej skale customizacii" a jedina customizacia ktora je pre mna mozna je dat inzerat ...epic fail
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Kde jsi prisel na to ze Windows Phone ma sirokou skalu customizace?Je to celkem uzavreny OS a svou uzavrenost vraci v bezpecnosti a nevidane rychlosti + stabilite."sirokej skale customizacii"
A na co konkretne potrebujes fullunlock a hrabani v registrech?Nestaci ti nabidka aplikaci v marketplace?Potrebujes to pro neco konkretniho nebo pro dobry pocit plne otevreneho systemu a hrabani se v nem.
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
je to system pri ktorom je mozne nahravat custom rom nie? otvoreny mobil a pristup k root mi sluzil na ip od vkladania vlastnych zvoneni a roznych blbosti, nahravanie app s cydie atd, dalej je to upravovanie roznych detailov ktore robia mobil lepsim...uz len to posrate tlacidlo na vyhladavanie cez bing napriklad, zdielanie a vkladanie dokumentov cez skydrive ma tiez urcite nejaku nahradu a ak nie je otazkou casu kedy bude lebo vsetko zdielat cez internetove ulozisko je pre mna nezmysel...ak tu stale narazas na to ze budem kradnut aplikacie tak ta mozem uistit ze na starom 3gs som mal nieco cez 100€ na apps vratane navigonu a podobnych...a mobily si upravujem podla seba uz od stareho siemensu a kazdy si aj budem a bola to jedna s podmienok pred kupou.
veta typu: "A na co konkretne potrebujes fullunlock a hrabani v registrech?Nestaci ti nabidka aplikaci v marketplace?" nema pre mna ziadny vyznam ked sa bavime o smartphone...pokial som obmedzovany vyrobcom ci uz apple alebo wp nie je to pre mna smartphone
veta typu: "A na co konkretne potrebujes fullunlock a hrabani v registrech?Nestaci ti nabidka aplikaci v marketplace?" nema pre mna ziadny vyznam ked sa bavime o smartphone...pokial som obmedzovany vyrobcom ci uz apple alebo wp nie je to pre mna smartphone
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Custom rom - Vyrobci telefonu cim dal lepe zabezpecuji sva zarizeni (zejmena 2 generaci) pro odemykani a nahravani nejen custom rom.
Konkretne na Lumii 800 je jedna jedina custom rom - je to vlastne originalni romka jen s pridavkem fullunlocku,nic vic..,ale na to aby jsi ji nahral potrebujes odemknuty bootloader.Vetsina Lumii 800 az na vyjimky ho ma zamceny a "zatim" neni zadny nastroj pro odemknuti bootloaderu pro Lumii 800,teprve se na nem pracuje.
Ono na WP ani po odemknuti se moc nevyradis,mnoho zmen v registrech jsou to jen takove drobnosti co se daji zmenit.Necekej zazraky,na "upravy" jsi si vybral spatny OS.
Konkretne na Lumii 800 je jedna jedina custom rom - je to vlastne originalni romka jen s pridavkem fullunlocku,nic vic..,ale na to aby jsi ji nahral potrebujes odemknuty bootloader.Vetsina Lumii 800 az na vyjimky ho ma zamceny a "zatim" neni zadny nastroj pro odemknuti bootloaderu pro Lumii 800,teprve se na nem pracuje.
Ono na WP ani po odemknuti se moc nevyradis,mnoho zmen v registrech jsou to jen takove drobnosti co se daji zmenit.Necekej zazraky,na "upravy" jsi si vybral spatny OS.
lumia 800 rom/unlock/fw
Takove věci si mas ale zjišťovat před koupi. Ne se pak divit, ze něco nejde, když je o tom ze WP bez unlocku upravovat prakticky není mozne plny web a unlock zarizeni 2. generace je problematicky...
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Presne tak
Ne ,ze si koupim system a pak budu nadavat ,ze je dobry akorat do bazaru,kdyz zjistim, ze nejde jentak odemykat a prasit ze strany uzivatele.Zajimalo by me ,kde jsi dosel k nesmyslu ,ze WP ma sirokou skalu customizace..
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
pri porovnavani z ios som skoro v kazdej recenzii nasiel ze nezvazuje ruky zakaznikom ako apple...no nic staci pockat predsa na kazdu zamku sa najde kluc 
-
htcjirka
- smartmaniak

lumia 800 rom/unlock/fw
Na nektere zarizeni se hleda jiz pul roku a nic,mezitim vychazi nove rom a fw s jeste lepe zabezpecenym bootloaderem, tak drzim palce v cekani. 
-
tyler_durden
- nováček

lumia 800 rom/unlock/fw
ok tak to ukoncime s otvorenym koncom
btw neviete o nejakej app alebo niecom podobnom aby mi zobrazovalo poznamky na lockscreen?