Fyzika
Aplikace slouží k základním výpočtům fyzikálních velíčin pomocích speciálních kalkulaček, obsahuje základní seznam veličin a základní teorii.
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/apps/ ... 38b7825c6c" onclick="window.open(this.href);return false;
Budu rád, když mi zde na fóru okomentujete aplikaci, abych věděl co v dalších verzích přidat.
Děkuji
[app] Fyzika
-
pololanikp
- nováček

- Zařízení: HTC EVO 3D, LUMIA 800
-
Pavel Štrobl
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
- Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem
[app] Fyzika
Aplikace je velmi dobrá a tím myslím rychlost i obsah. Akorát ta grafika a ikona mi tam prostě nějak nesedí, chtělo by to změnit.
[app] Fyzika
tak jsem tu aplikaci taky zkusil a par dalsich pripominek/napadu...
1) jaky pouzivas v tom listboxu datatemplate? zda se mi, ze jsou jednotlivy polozky moc u sebe a tak celkove se mi to nezda
ale tohle je subjektivni
2) schvalne jsem zkusil vypocitat polohovou e. telesa (dal jsem hmotnost 5 kg a hloubku 5 m) a aplikace spadla...dalsi vzorce jsem nezkousel...celkove bych si na to dal pozor a dal to do bloku try-catch...a treba tu hodnotu, ktera se ma vypocitat nejak zvyraznil...
3) kdyz das teorii a je tam button "prejit na vzorec", tak to bych spise dal asi do applicationbaru...
zatim asi vse
1) jaky pouzivas v tom listboxu datatemplate? zda se mi, ze jsou jednotlivy polozky moc u sebe a tak celkove se mi to nezda
2) schvalne jsem zkusil vypocitat polohovou e. telesa (dal jsem hmotnost 5 kg a hloubku 5 m) a aplikace spadla...dalsi vzorce jsem nezkousel...celkove bych si na to dal pozor a dal to do bloku try-catch...a treba tu hodnotu, ktera se ma vypocitat nejak zvyraznil...
3) kdyz das teorii a je tam button "prejit na vzorec", tak to bych spise dal asi do applicationbaru...
zatim asi vse
[app] Fyzika
na slovenskom markete to nie je?
-
pololanikp
- nováček

- Zařízení: HTC EVO 3D, LUMIA 800
[app] Fyzika
Děkuji za komenty, aplikaci se pokusím co nejvíce vyladit, přidat mnohem více vzorců a vložit i do USA a SK marketu