Live tapety
-
jarysek120
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Live tapety
nevi nekdo kam soupnout Stazene live tapety? stahl sem si je na PC a kdyz je dam kamkoliv na kartu tak mi je to nenajde... dik moc
Live tapety
Možná jsem dřevo, ale live tapety se na androidu instalují. Teda zatím jsem všechny musel instalovat.
-
xax41
- častý přispěvatel

- Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina
Live tapety
Na telefonu mit nejakeho spravce souboru ( ES File Explorer, Astro apod ), stazene apk soubory pretahnout na kartu ( nejlepe do nejake slozky, pak neni aspon bordel v Rootu karty ), pak pres spravce souboru otevrit onu slozku, kliknout na apk a hotovo. Potom z hlavni obrazovky zvolit Pozadi/ Live tapety, vybrat tu spravnou a hotovo. No a mezi nama jsou Live tapety na nic. Zerou RAM a baterii.
Kam nahrát aplikaci....
Mám dotaz. Líbí se mi live tapeta Windmill Live Wallpapers. Tak jsem jí stáhnul ve formátu .apk , ale nevím, kam / do jaké složky / jí nahrát ? Doposavaď jsem instaloval aplikace jen přes Market, ale tudle Live tapetu jsem nikde nenašel. Teď jsem jí objevil na recenzi Samsungu a je fakt pěkná. Jde vůbec jí stáhnout a zprovoznit ? Nemám root .
Díky za rady
Díky za rady
-
xax41
- častý přispěvatel

- Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina
Kam nahrát aplikaci....
Nainstalovat nejakeho spravce souboru, v nastaveni povolit instalace z neznamych zdroju, apk dat v telefonu do nejake slozky, pres spravce souboru ji najit, kliknout na ni a ona se nainstaluje.
Kam nahrát aplikaci....
Až teď jsem našel téma které supluji - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... pk#p255154" onclick="window.open(this.href);return false;
omlouvám se.
Jinak děkuji za tip
omlouvám se.
Jinak děkuji za tip
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Live tapety
Temata jsem sloucil a priste vice hledat,treba i po slovech - heslech.
Live tapety
Líbí se mi live tapeta Windmill Live Wallpapers. Tak jsem jí stáhnul ve formátu .apk , beer nevím, kam/ do jaké složky/ jí nahrát ? Doposavaď jsem instaloval aplikace jen přes Market, malt beverage tudle Live tapetu jsem nikde nenašel. Teď jsem jí objevil na recenzi Samsungu a