[app] FUP Monitor: Mějte přehled o přenesených datech
-
Lupus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)
[app] FUP Monitor
Bohužel další těžce neodladěná aplikace nesplňující základní proklamovanou funkčnost - nadějně jsem ji nainstaloval, abych velmi rychle zjistil, že do svého T-Mobilu se prostě nepřihlásím - "Nepovedlo se přihlásit."
Zkoušeno během celého dne, přes web se přihlásím v pohodě, takže tato zásadní chyba je v aplikaci, ne na straně operátora. U techniků TM jsem si ještě ověřoval, že k přihlášení z externí aplikace skutečně stačí pouze přihlašovací jméno a heslo.
Za mne tedy tedy těžké zklamání - betatesty se evidentně nekonaly...
Zkoušeno během celého dne, přes web se přihlásím v pohodě, takže tato zásadní chyba je v aplikaci, ne na straně operátora. U techniků TM jsem si ještě ověřoval, že k přihlášení z externí aplikace skutečně stačí pouze přihlašovací jméno a heslo.
Za mne tedy tedy těžké zklamání - betatesty se evidentně nekonaly...
[app] FUP Monitor
Divné, já se u TM přihlásil na první pokus. Vše funguje jak má. V tomto případě tipuju chybu spíše na tvém přijímači.
-
Lupus
- častý přispěvatel

[app] FUP Monitor
nofu: tak to je pozitivni zprava, nicmene u mne to nejde ani kdybych se rozkrajel - prosim te, jako prihlasovaci jmeno a heslo mas texty nebo cisla? Dik, mohlo by mi to pomoct v hledani zdroje problemu.
[app] FUP Monitor
Mám T-Mobile a vše mi funguje jak má. Supr aplikačka, zrovna včera jsem si říkal, že by to někdo měl udělat.
-
Lupus
- častý přispěvatel

[app] FUP Monitor
Divné, mně nepomohla ani komplet změna přihlašovacího jména a hesla:( A nezdá se mi, že by nemožnost přihlášení mohl ovlivnit můj mobil, pokud přes PC se přihlásím bez problému.
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
[app] FUP Monitor
vyzkoušeno a bohužel chyba ve výpisu obnovení píše 1.1.0001
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
[app] FUP Monitor
Ani mě to s T-Mobilem nejde. Nejprve přihlašovací údaje v pořádku, ale FUP se nenačetl a teď už ani přihlášení nejde :-/
[app] FUP Monitor
Díky průběžné info.
U T-Mobile jsem se teď zkusil přihlásit pomocí údajů co jsem dostal na otestování od kamaráda a načetlo se to v pohodě. Zkusím ale dodělat nějakou debugovací variantu, pomocí které by se líp dalo hledat v čem je problém, dám pak vědět.
U T-Mobile jsem se teď zkusil přihlásit pomocí údajů co jsem dostal na otestování od kamaráda a načetlo se to v pohodě. Zkusím ale dodělat nějakou debugovací variantu, pomocí které by se líp dalo hledat v čem je problém, dám pak vědět.
[app] FUP Monitor
Zatím to je udělané tak, že se pro aktualizaci musí klepnout ručně na obnovit, ale ještě zvážím, jestli pokud je vypnutá automatická kontrola to rovnou neaktualizovatnofu wrote:Parádní aplikace! Sic potíže s FUP nemám, přehled se hodí, díky!
Jeden dotaz: když nastavím frekvenci automatické kontroly na nikdy, aktualizuje se mi to při spuštění aplikace nebo musím ještě růčo klepnout na obnovit?
[app] FUP Monitor
Tohle, až bude pořádně fungovat, bude stokrát lepší, než jakékoli počítadlo dat. Sice mám služební SIM, takže se nepřihlásim a 15GB FUP jen tak nevyčerpám, ale takováhle app má obrovský potenciál. Palec nahoru!
[app] FUP Monitor
Aplikace vypadá pěkně, ale bohužel mi to stav nenačetlo a při ručním pokusu "obnovit" mi to celý den píše "Nepovedlo se načíst FUP". Mám T-mobile.
-
mvacha
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800 (modrá), Samsung Omnia 7
[app] FUP Monitor
Vypadá pěkně, moc by se mi hodila, ale bohužel mi GB marketplace hlásí App not found :(
[app] FUP Monitor
Jako přihlašovací text mám svoje jméno bez háčků a čárek, heslo mám jen čísla (registroval sem ten account dávno, snad to tehdy ani jinak nešlo).Lupus wrote:nofu: tak to je pozitivni zprava, nicmene u mne to nejde ani kdybych se rozkrajel - prosim te, jako prihlasovaci jmeno a heslo mas texty nebo cisla? Dik, mohlo by mi to pomoct v hledani zdroje problemu.
[app] FUP Monitor
Tak odpoledne to fungovalo, ale teď to u T-Mobilu píše: "Nepovedlo se přihlásit". Máš to nějak dohodnuté s operátory, nebo to začli nějak blokovat?
[app] FUP Monitor
Se mi to teď obnovilo normálně, takže blokace se imo nekoná.
- CreAtive_34
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Radar
[app] FUP Monitor
T-Mobile také nefunguje, zkouším od tří hodin. Jednou se přihlásila a načetla, ale zobrazila jen nuly... :(
[app] FUP Monitor
Tak jo, pokoumesil sem, na wifi funguje, jakmile vypnu wifi, tak se nelze přihlásit, zapnu a zas se vpoho přihlásim.
- lucanus
- přispěvatel

- Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
[app] FUP Monitor
Mám t-mobile a děje si to samé co píše nofu. Přes data to píše, že se nepodařilo přihlásit. Přes wifi vše v pohodě.
Jinak je apka super, kdyby ještě uměla ukázat volné minuty a sms, tak by byla absolutně na jedničku
Jinak je apka super, kdyby ještě uměla ukázat volné minuty a sms, tak by byla absolutně na jedničku
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
[app] FUP Monitor
Já s programem zatím nemám žádný problém, a to jsem na firemním T-Mobile účtu a připojuji se pomocí mobilních dat. První přihlášení proběhlo naprosto bez problémů. Chválím, tohle mi taky celkem chybělo.
EDIT: Aktualizace se setkává s chybou. Jako u všech ostatních.
EDIT: Aktualizace se setkává s chybou. Jako u všech ostatních.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
[app] FUP Monitor
Nevím, jak u koho, ale u mě se neaktualizovaly údaje na LT od včerejška. V aplikaci je již dnešní stav, ale na LT se nezmění ani po jejím spuštění. Jinak vše funguje dobře.