Marketplace pre Slovensko
Tak už je to tu
žial migrácia asi nebude. podľa údajov v článku treba resetnúť telefón a zadať nové live id vytvoré s krajinou Slovensko no čo už nič nieje dokonalé.
žial migrácia asi nebude. podľa údajov v článku treba resetnúť telefón a zadať nové live id vytvoré s krajinou Slovensko no čo už nič nieje dokonalé.
Marketplace Slovensko
tak to bolo pravdepodobne, ved Windows Phone sa snad na slovensku ani oficialne nepredava. Novo predane kusy z oficialnej distribucie budu ludia aktivovat uz slovenskymi uctami.
Marketplace Slovensko
skúsil som ten náš marketplace a je priadne osekaný. apps musia byť uvoľnené zvlášť pre Slovensko? v súčasnosti mi nefunguje ani samsung zone (chyba 805a0194 - ani 3 reštarty nepomohli). nie sú tam ani napr. angry birds, ani fruit ninja, ani veci od gameloftu.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Marketplace Slovensko
Vsechny appky musi byt znova explicitne publikovane i pro Slovensko - ty moje uz dostupne jsou, viz zapati prispevku 
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Marketplace Slovensko
Všechno bude 
Marketplace Slovensko
má v tom byť aj plná podora Xbox LIVE na Slovensku? vopred ďakujem
EDIT: už je možné za aplikácie platiť
prešli mi platby s VISA Electron (Zajímavá místa a BankomatySR od R. Vargu)
EDIT: už je možné za aplikácie platiť
Marketplace Slovensko
Ahojte, chcem sa spytat ci niekto neviete ako to vlastne je so slovenskym webovym marketplacom ? Stale pise No Marketplace available.
Ahojte, aj ja sa chcem spýtať, dajú sa už inštalovať pod slovenským w-live sťahovať a inštalovať HTC aplikácie?
o webovom obchode nájdeš info tu:
určite chceli povedať koncom, veď je už piatok
najprv bola Samsung zóna u mňa nefunkčná, ale dva dni na to zmizla. doteraz ju tam nemám
s htc to nebude iné, treba čakať aj keď sato ťahá týždeň ako sopeľ na rukáve
aplikácie pomaly pribúdajú
Code: Select all
http://windowsphonesk.wordpress.com/2012/03/29/slovensky-windows-phone-marketplace-oficialne-ohlaseny/Code: Select all
"Webovy slovensky Marketplace [www.windowsphone.com] bude viditelny v priebehu buduceho tyzdna" aplikácie pomaly pribúdajú
No nech sa poponahlaju
:D Utorok mi pride telefon. Chcel by som aby to uz bolo vsetko na 100 % spustene.
Na TechDays v Ziline hovorili ze sa to bude spustat od druheho aprila postupne a ze ak sa este neda pripojit tak mame vydrzat 
zdravim Vas , mozem sa Vas spitat, uz Vam niekomu funguje marketplace pre slovensko v telefone. Mam movu omniu a tam som pouzil novo vytvoreny live ucet pre slovensko a tak isto mam vsetko v telefone nastavene. len stale mi pise ze marketplace not avillable.
Vdaka za odpoved
Vdaka za odpoved
áno, mne v telefóne marketplace so slovenským účtom funguje už od 30. marca. len som zvedavý kedy budú dostupné aj xbox hry 
vdaka dark
ak mozem este otazku, som vo svete windows phone novy ...
.. cize aj ked sa mi podari nastavit marketplace stale mi nepojde polozka games ? alebo pojde ale nebudem si moct stiahnut hry ?
diki za odpoved
ak mozem este otazku, som vo svete windows phone novy ...
.. cize aj ked sa mi podari nastavit marketplace stale mi nepojde polozka games ? alebo pojde ale nebudem si moct stiahnut hry ?
diki za odpoved
zatiaľ tam mám len položky aplikácie a hry. len tie xbox live hry tam nie sú (napr. fruit ninja, nfs, ...)
presne tak aj ja , uz sa mi to vcera podarilo rozbehnut , bolo potreba resetnut telefon do vyrobnych nastaveni a potom to vsetko slo ako ma
Ahojte, opäť sa pýtam tých čo majú HTC, sú tam už HTC aplikácie?
Tak som to nevydrzal. Niektore aplikacie je proste nutne kupit. A kedze slovensky market moc dobre neslape tak som si pridal kreditku na cesky. Normalne sa cudujem lebo adresu som dal volakej firmy z Prahy tel cislo to co bolo uvedene ako vzor meno svoje a na prvy krat cez webovy market mi to zobralo :D
Už by měl fungovat plnohodnotně i na Slovensku, přidali dalších 22 podporovaných zemí včetně SK.
áno, SK webový marketplace už funguje