HTC Sensation Android 4.0.3
Tak...dnes jsem si vyzvednul mobil ze servisu - prach za sklem, přehřívání a samovolné vypínání. Dostal jsem prakticky vše nové, zůstalo jen šasi. Přišel jsem domů a těšil se na ICS a tak jsem provedl aktualizaci. Po první chvíli nadšení však přišlo zděšení. Telefon mi teď naprosto ignoruje data, která jsem měl na SD, pokud vyfotím fotku, tak se odečte z počítadla pořízených fotek, ale galerie mi pořád říká že v ní nemám nic uloženého. Když mobil nabíjím, tak mi svítí zeleně dioda při 99% a ne u 100%...co to sakra je ???? Má někdo podobné zkušenosti ? Já se ani nemůžu podívat na staré fotky, které mám na sd kartě.
- Ghouless
- nováček

- Zařízení: HTC Sensation z710e
Re: HTC Sensation Android 4.0.3
Zazalohovat do PC data a udelat hard reset s wipe karty a dat pak vse nazpet. Ostatne, toto je doporucovano udelat vzdy pri akt. systemu Android. A propo, tel. se Ti prehrival, kolik byly hranicni hodnoty? Me tel. obcas atakuje hranici 48 stupnu celsia pri hrani, 35-43 pri aktivnim pouzivani (net na WiFi/3G, nebo ruzne app). S prachem uz v servisu byl, z Anglie dostal novy zadni kryt tak ze bych ho poslal znovu na opravu...
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk
Zdravím, tak jsem včera večer udělal wipe ... a všechno už šlape v pohodě, dokonce má ten ICS více vychytávek, než kolik jich měl před wipe. Co se týče té teploty, tak byla cca stejná, jako ve tvém případě. Takže doporučuji reklamaci, protože tohle ten telefon prostě nemá dělat. A díky moc za radu
Já vůbec nevěděl, že před aktualizací se má toto provést. Až po tom co jsem si tu přečetl jsem to našel v PDF návodu.