Jak na zálohování systému?
Zdravím,
chtěl bych vyzkoušet neoficiální ROM na Samsung Omnia 7, ale pokud mi nebude vyhovovat, tak bych chtěl nahrát zpět můj původní systém. Tak mně napadlo jestli lze nějak zálohovat komplet systém i s aplikacema, atp... co mám právě teď v telefonu, a pak ho jednoduše nahrát zpět do telefonu? Interop unlock mám.
Děkuji za případné rady nebo návody.
chtěl bych vyzkoušet neoficiální ROM na Samsung Omnia 7, ale pokud mi nebude vyhovovat, tak bych chtěl nahrát zpět můj původní systém. Tak mně napadlo jestli lze nějak zálohovat komplet systém i s aplikacema, atp... co mám právě teď v telefonu, a pak ho jednoduše nahrát zpět do telefonu? Interop unlock mám.
Děkuji za případné rady nebo návody.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vyzkousej externi aplikaci WP7 Easy Backup,ktera je k dispozici na xda..
Neni ani potreba unlock.Zalohu udela tak ,ze ji vidi i Zune a obnovu tak lze provest primo Zune ci z teto utility.
Neni ani potreba unlock.Zalohu udela tak ,ze ji vidi i Zune a obnovu tak lze provest primo Zune ci z teto utility.
Díky, zkusím to 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Jaká je nejnovější verze WP7 Easy Backup? Našel jsem v angličtině jenom Beta. Pak je tam nějaká v němčině.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ona je to porad ve stavu beta,ale perfektne funkcni,aspon na HTC Titan a Lumii 800 to mam odzkousene a funguje to na jednicku.
100% funkcnost je garantovana na..
HTC HD7 (original HTC ROM)
HTC HD2 (Back to the Future ROM, xmb Rom 7740.16)
HTC 7 Mozart
HTC Arrive
HTC Titan
Samsung i917
Dell Venue Pro
Samsung Omnia 7 (I8700)
Nokia Lumia 800
Samsung Focus S
Ostuda,ze neco takoveho uz nema v zakladu program Zune.
100% funkcnost je garantovana na..
HTC HD7 (original HTC ROM)
HTC HD2 (Back to the Future ROM, xmb Rom 7740.16)
HTC 7 Mozart
HTC Arrive
HTC Titan
Samsung i917
Dell Venue Pro
Samsung Omnia 7 (I8700)
Nokia Lumia 800
Samsung Focus S
Ostuda,ze neco takoveho uz nema v zakladu program Zune.
Tak nevím, zda se záloha povedla nebo ne :D Program dojel do 100%, a telefon vyhodil chybu, že aktualizace neproběhla úspěšně...
-
htcjirka
- smartmaniak

Po zapnuti?Jo to napise vzdycky,to je normalni,protoze jsi delal zalohu a ne aktualizaci.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Já mám totiž pocit, že jak mi nejde updatovat HTC Radar na poslední FW (psal jsem tady o tom), protože se kousne při backupu, že pokud byla v PC záloha, tak tam rozhodně už žádná není. Není tam ani adresář Backup, který kde kdo doporučuje smazat a pak teprve updatovat. Já ho tam ale nemám a po nepovedeném updatu jsem ho tam ani neměl. Pokud tam byl, tak se smazal sám.
Jen jsem vypozoroval, že při provádění zálohy při updatu do doby nežli se sekne na 27%, se v PC vytvoří složka Restore point, v ní ještě další s dlouhým kódem v názvu a tam další s názvem Temp. V něm vznikaly před mýma očima soubory se slovem "data" ve svých názvech. Bylo jich cca 500 MB, pak se to seklo, ukončil se update s hlášením chyby. Všechny tyto soubory včetně adresářů se zase smazaly. Nevím, co to je, jestli záloha toho druhu, jak ji dělá WP7 Easy Backup, zřejmě to je ale záloha pro případ, že bych se chtěl vrátit na předchozí verzi FW.
Čili: zálohu udělanou přes tento program má smysl dělat před případným Hard resetem? HR se právě bojím proto, že bych musel všechno nastavovat a instalovat znovu a do toho nemám moc chuť.
Pacikx: tady je postup krok za krokem a je to tam napsáno, že to vyhodí chybu: http://geektechblog.com/2011/12/15/easy ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen jsem vypozoroval, že při provádění zálohy při updatu do doby nežli se sekne na 27%, se v PC vytvoří složka Restore point, v ní ještě další s dlouhým kódem v názvu a tam další s názvem Temp. V něm vznikaly před mýma očima soubory se slovem "data" ve svých názvech. Bylo jich cca 500 MB, pak se to seklo, ukončil se update s hlášením chyby. Všechny tyto soubory včetně adresářů se zase smazaly. Nevím, co to je, jestli záloha toho druhu, jak ji dělá WP7 Easy Backup, zřejmě to je ale záloha pro případ, že bych se chtěl vrátit na předchozí verzi FW.
Čili: zálohu udělanou přes tento program má smysl dělat před případným Hard resetem? HR se právě bojím proto, že bych musel všechno nastavovat a instalovat znovu a do toho nemám moc chuť.
Pacikx: tady je postup krok za krokem a je to tam napsáno, že to vyhodí chybu: http://geektechblog.com/2011/12/15/easy ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ajeto
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800
Ahojte, mam dve Lumie 800 a chcel som jednu zalohovat a zalohu obnovit v tom druhom.
Neskusal to niekto? Funguje to iba na ten isty telefon?
vdaka
Neskusal to niekto? Funguje to iba na ten isty telefon?
vdaka
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Samozřejmě, že to, co popisuješ, nebude fungovat- každá záloha je použitelná pouze v tom stejném zařízení, ve kterém byla pořízena.