Aplikácia HTC Location

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od Flynn » čtv bře 29, 2012 14:54

Jo, jo, tam to vidím. Já jsem si ale stáhnul pouze mapu ČR a u ní není uvedena žádná cena. Nevím, jaký rozdíl je ve stažení navigace a mapy. Navigace vidím, že jsou pro celé kontinenty (nebo celý svět) a u toho jsou poplatky. U map je uvedena jen velikost souboru. Pokud to bude takto, pro moje potřeby to bude stačit.

Uživatelský avatar
DJFiRe
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pon bře 22, 2010 22:44
Zařízení: Samsung GT-I8700 Omnia7
Bydliště: Internet
Kontaktovat uživatele:

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od DJFiRe » čtv bře 29, 2012 20:56

Pokud mohu aplikace HTC Location lze nainstalovat na kterékoliv zařízení s WP7, které má Chevron Unlock (1 Generace WP), Chevron Unlock přes token a developer unlock. Stačí si z xda stáhnout xap, který na nějakou dobu upraví telefon tak, že ten vidí marketplace aplikace jiného výrobce, zde tedy HTC. Poté vyhledat Location a dát instalovat. Instalace proběhne bez problémů včetně následného spuštění a stažení mapových podkladů a hlasových pokynů.
Co se týče platnosti 30 dní, které app píše je jen otázkou času než se na to kluci z xda kouknou a upraví.

Zkoušeno na dvou zařízení:
Samsung GT-I8700 Omnia7 s devel0oper Unlock
Samsung GT-I8700 Chevron Unlock (původní).

Nechci timto podporovat Warez, ale jelikož se zde nachází i sekce Tweaky atd. dovolím si to sem napsat.

Pro Moderátora: Najde-li se důvod ke smazání příspěvku, plně respektuji jeho smazání.

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Aplikace HTC Location

Příspěvek od Stevik » čtv bře 29, 2012 20:59

Ja jsem narazil na hlasku o penezich pouze u bezpecnostnich kamer.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od romčo » čtv bře 29, 2012 21:31

Vyskusal som HTC locations na ceste z prace a celkom som spokojny. Stiahol som si mapu Slovenska a taktiez slovensky zensky hlas a islo to celkom fajn. Ked som odbocil z trasy, navigacia sa hned spamatala a nasla dalsiu trasu.
No uvidime ako to bude pokracovat.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Aplikace HTC Location

Příspěvek od Flynn » pát bře 30, 2012 7:06

Stevik píše:Ja jsem narazil na hlasku o penezich pouze u bezpecnostnich kamer.
Jakmile budeš chtít nainstalovat ("chci další položky") navigace - po stisku tam bude Celý svět s dobou platnosti - pak stiskneš dole ikonu košíku, který ti zobrazí seznam kontinentů a ty z něho nějaký vybereš, budeš na kartě Zvolte licenci, kde je uveden ceník. Totéž je u radarů a kamer. Pouze u stahování map (tlačítko s podtrženou šipkou vpravo dole) ceníky nejsou.

Lupus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 205
Registrován: ned črc 01, 2007 17:22
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od Lupus » pát bře 30, 2012 14:46

Tak jsem dnes podle Locations trochu pojezdil a za mne vcelku spokojenost... dobré hlasové povely, dobrá orientace na displeji, rychlý přepočet trasy a dobré nalezení "cíle". Prvky na obrazovce nejsou přeplácané a pokud potřebuju něco přenastavit, jde to rychle a bez zbytečného tápáni po nějakém miniprvku.
Jediné, co mi vadí (a hodně), je nízká hlasitost namluvených hlasových povelů.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od htcjirka » pát bře 30, 2012 16:06

Tez jsem vyzkousel,ale jak tady nekdo rikal ze Nokia Autem maji konkurenci,nemaji,na Nokia Autem to nema ani trosku.I aktualnost map je horsi..

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od krehla » pát bře 30, 2012 17:48

Lupus píše:.....Jediné, co mi vadí (a hodně), je nízká hlasitost namluvených hlasových povelů.
hlasitost je opravdu zalostna, dnes jsem taky zkousel pri cestovani krajem, a pri zapnutem radiu zensky hlas temer neslysitelny... :roll:

Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Aplikace HTC Location

Příspěvek od Stevik » pát bře 30, 2012 21:35

Dnes jsem testoval Brno - Valtice. Taky jsem skoro povely neslysel, na lezato nepouzitelne. Ale, pokud to beru jako alfu, tak dobry.

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od krehla » úte dub 17, 2012 18:17

jak vam funguje aplikace dnes? stahnul jsem si mapy cele EU druhy den jsem hned navi vyzkousel a vse fungovalo jak ma ale ted aplikace pada, zrovna v nejnevhodnejsi okamzik proste nefunguje po spusteni a kliknutim na cokoliv se mi vrati na uvodni obrazovku

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od htcjirka » úte dub 17, 2012 18:35

Za me palec dolu,aktualnost map a nasledna funkcnost hrozna..

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od Jakub Karásek » úte dub 17, 2012 19:41

Za me palec nahoru, kdyz jsem na kole nekde, kde je treba jenom edge, tak mapy.cz nejsou pouzitelne. Je jina zdarma aplikace pro offline navigaci (nepocitam Nokia maps)?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od htcjirka » úte dub 17, 2012 19:52

No prave,kdo je rozmlsany Nokia Autem/Nokia Mapy,HTC Location ho nemuze nadchnout.A jelikoz HTC Titan nema Nokia Autem/Nokia Mapy tak to uz nejakou placenou Navi.Pro me je HTC location hodne velka znouzecnost tak me to prominte.

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 434
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od Jakub Karásek » úte dub 17, 2012 20:01

Pro mě plně dostačující abych zjistil, kde jsem a jak se odsud dostanu :) Ale za Nokia maps pro neNokia telefony bych byl rád, ostatně bylo to slibováno.

Uživatelský avatar
lucanus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 138
Registrován: pon úno 27, 2012 20:24
Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Bydliště: Praha

Aplikácia HTC Location

Příspěvek od lucanus » stř dub 18, 2012 1:03

Já taky, a myslim že většina uživatelů WP, ale to se asi nikdy nestane. Jinak by to nabyly Nokia maps, ale jen Maps. Htc locatons stojej za prd.
Ja jsem schoval navigaci a z maraketu si za 600 stáhnul Turn by turn a jsem spokpjený. Sice mě někdy udivaje kterejma prdelema mě to táhne, ale tuhle zkušenost má asi každý :-)

Odpovědět

Zpět na „Aplikace a software“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti