Já mám ale Windows Phone Update adresář prázdný. V okamžiku kdy připojím telefon, vznikne tam složka Properties a v ní je soubor Properties.xml, kde je napsáno toto:Petulinek wrote:Já když jsem měl naposledy tento problém s vytvořením backupu, pomohlo odmazat z disku předcházející backup a už to fungovalo. Je u W7 na: C:\Users\profil\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update
Tu jsem smazal (přesunul) a nahodil aktualizaci.<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Properties>
<IsPartnered>Y</IsPartnered>
<DeviceUrlId>zune-tuner://windowsphone/610b6493%20-%206ffb1d17%20-%204e76c13c%20-%209367780f</DeviceUrlId>
</Properties>
Během procesu tam vznikla složka Update, v ní další s dlouhým názvem 5946ED56-6FBE-48DF-8552-CDECDBCBCD3E_100 a v ní soubor BIT, pak se ale zase smazaly a po restartu a začátku vytváření zálohy adresář Update byl prázdný, vznikl nový s názvem Restore Point, v něm zase adresář s dlouhatánským názvem, v něm Temp a v něm byly soubory s názvy něco jako Data. Pak mi to ale zmizelo a vše se vymazalo, telefon se restartoval po 28% a opět Chyba aktualizace.
Jakmile ten adresář smažu a znovu připojím telefon, tak je tam zpět. A jiný backup nikde nemám, což je také divné.