HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Petulinek wrote:Já když jsem měl naposledy tento problém s vytvořením backupu, pomohlo odmazat z disku předcházející backup a už to fungovalo. Je u W7 na: C:\Users\profil\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update
Já mám ale Windows Phone Update adresář prázdný. V okamžiku kdy připojím telefon, vznikne tam složka Properties a v ní je soubor Properties.xml, kde je napsáno toto:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<Properties>
<IsPartnered>Y</IsPartnered>
<DeviceUrlId>zune-tuner://windowsphone/610b6493%20-%206ffb1d17%20-%204e76c13c%20-%209367780f</DeviceUrlId>
</Properties>
Tu jsem smazal (přesunul) a nahodil aktualizaci.
Během procesu tam vznikla složka Update, v ní další s dlouhým názvem 5946ED56-6FBE-48DF-8552-CDECDBCBCD3E_100 a v ní soubor BIT, pak se ale zase smazaly a po restartu a začátku vytváření zálohy adresář Update byl prázdný, vznikl nový s názvem Restore Point, v něm zase adresář s dlouhatánským názvem, v něm Temp a v něm byly soubory s názvy něco jako Data. Pak mi to ale zmizelo a vše se vymazalo, telefon se restartoval po 28% a opět Chyba aktualizace.
Jakmile ten adresář smažu a znovu připojím telefon, tak je tam zpět. A jiný backup nikde nemám, což je také divné.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Tak to je opravdu divné... Spíš to vypadá na nějaký problém s PC než s telefonem... Jakoby měl problém se zapisováním na harddisk, možná práva na té složce... Zkusil bych smazat, udělat reboot PC spojený s kontrolou disku.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Reboot s kontrolou disku? To mi nic neříká. Včera jsem udělal normální restart PC a nic. Na noc jsem PC vypnul, ráno zapnu a stále totéž. Na disku mám aktuálně 10GB místa. Jak je vidět, tak ty datové soubory se zapisují při provádění zálohy do toho adresáře až do okamžiku 27%, pak je buďto půlminutová pauza a nic se neděje a následně restart telefonu a všechny soubory (cca 500MB jich tam bylo) se zase vymažou a adresář je po vypnutí Zune prázdný. Je zvláštní, že to v minulosti dělalo již pár lidem ve světě, třeba na 87% se proces přerušil a dnes jsem četl, že totéž, co mně to dělá také nějakému cizinci s aktuálním updatem (ten text jsem již výše citoval). Nikdy jsem neměl s aktualizacemi problémy. Nejhorší je, že kódy těchto chyb nikde Microsoft nevysvětluje, ale dotazů na ně je spousta.
Martin_Kostka
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

Post by Martin_Kostka »

Toto se mi stalo taky, akorat na konci byl samovolny restart telefonu. Stalo se mi to jednou od listopadu 2011, od kdy Titana vlastnim.
streethawk wrote:Ahojte, musim sa s vami podelit o jednu nemilu skusenost s Titan-om a sice, zasekol sa mi, pri ukonceni hovoru mi zostalo visiet "menu hovoru" kde sa ma hovor ukoncit, ale telefon na dotyk nereagoval, ked som stlacil zamykacie tlacitko navrchu, tak i tak nic, po par sekundach par krat zhasol a zasvietil displej stale zobrazoval to spominane hovorove menu (je to tam kde ukazuje trvanie hovoru a kde sa hovor da ukoncit), niekolko krat (asi 20...)som sa snazil hovor ukoncit, ale nic...

Uz sa mi to raz stalo, asi pred dvoma tyzdnami, nechapem to...som dost sklamany, manzelka ma Omniu W a nic podobne sa jej este nestalo...

Cafftee...
Lupus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)

Post by Lupus »

Flynn: něco z toho by ti mohlo pomoct http://answers.microsoft.com/en-us/Sear ... tion=false" onclick="window.open(this.href);return false;
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Kdepak, tam jsem byl hned ráno, jsou tam případy, o kterých jsem psal, že se podobají mému, ale nikdo neumí odpovědět. Prostě tyto dva chybové kódy nikde v seznamu, ani v podpoře nejsou. Jako naschvál.
Lupus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)

Post by Lupus »

No já nevím, ale tenhle chybový kód 801812DC vidím na celé stránce - podle toho jsem ti to taky vyhledal...
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Fakt vám nikomu necestuje tělo telefonu v zadním krytu? ("vaně")

Je to jen trochu, malinko, ale cítím to a už mi to leze na nervy. Titana mám druhýho a nevěřím, že se to dělo jen u těchto dvou kusů.

Snažím se nenadávat na design fail HTC, ale .... grrr......
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Zatim ani dnes necestuje..uz jsme se o tom bavili,ze se muzeme sejit.V te vane drzi jak pribity.
Jak zacne cestovat jde Titan z domu ;-) Jak zacne neco u jakehokoliv telefonu vrzat,cestovat apod jsem jak na trni a nevydrzim s tim.. ;-)
Ale vubec to neni nemozne,kdyz to vidim u Lumií, co kus to original..takze proc ne, co HTC to original.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Lupus: Já vím, přesně takto jsem to hledal i já a proto píšu, že jsou to případy podobné mému, ale v podobě stížností na tento neznámý kód. Tato chyba není od Microsoftu nikde popsána. Nevyskytuje se teprve teď, ale jsou tam na to dotazy i z loňska. Odpovědi žádné, pouze domněnky a úvahy. A nejsou to jediné stránky, kde jsem hledal. Bohužel, bezúspěšně. Odpovědi typu: mohlo by to být možná tím a tím.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Mám ho 3,5 měsíce a nic nikam necestuje...
thenaar
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by thenaar »

Flynne jaký máš systém souborů? Pod vlastnostma Céčka.
thenaar
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by thenaar »

Nebudu čekat na odpověď. ;)
Vysvětlím proč mě to zajímá... pokud se ti stopne záloha a místo na disku máš, tak ještě FAT32 tě omezuje maximální velikostí souboru 2GB... jestli máš NTFS tak tam je ten limit ohodně větší.
A pak to bude spíš HW fail telefonu... řešit to asi se servisem...
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Mám NTFS a předchozí updaty telefonu byly bez problémů. Nechápu, proč to nejde teď a vždy na 27 a 28% se to přeruší. A jak říkám, stejný problém měl včera jeden uživatel na zahraničním fóru. Jiní ho měli již při minulých updatech.
thenaar
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by thenaar »

http://answers.microsoft.com/en-us/winp ... dabb8599be" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutok
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by Tutok »

Dobrý večer priatelia. Update na RADAR prebehlo o.k. Zatiaľ som zistil jedinú zmenu. A to po mojom upozornení do HTC /písal som to aj tu/ že sa mi nenačítavajú správy v HTC HUB keď mám zapnuté v miestnom nastavení Slovensko, sa ajhľa už načítavajú. Takže spokojnosť s RADAROM pretrváva.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Nedelejte v tom tady bordel,jednou se diskuze tyka HTC Titan a motate sem Radar..
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Post by pinhead »

Tělo v pořádku,drží jak přibitý :-)
setemike
nováček
nováček

Post by setemike »

Telefon v krytu pěkně lítá. Byl to jeden z důvodů reklamace. Ještě jsem tam dal za závady vadný displej, při zvednutí hovoru mě protistrana neslyší asi dvě vteřiny a když mám zaplé wifi a 3G současně tak nejede občas ani jedno. Čekám na vyjádření servisu a pokud jednu z vad uznají odstupuju od smlouvy. Mě osobně Titan zklamal :-(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Vzdycky se najde spatny kus,Lumie tech problemu a hlavne SW mela jeste vice.
Post Reply

Return to “HTC Titan”