Muj prispevek k aplikaci mBank pro Android na jejich strankach
http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=364" onclick="window.open(this.href);return false;
2012-03-28 10:55:0113 Jak REALNE nevyuziva?! Pokud to nevyuziva, TAK TO VUBEC NEMA CHTIT!!! A pokud to vyuziva, tak je to SVINSTVO nejvyssiho radu (od banky(ktera by snad mela byt korektni instituci?))
Dokud proste takovato aplikace bude chtit takovato neuveritelna opravneni, tak si ji do telefonu nikdy nedam a jak je doposud pro mne mBank celkem pohodova (v tom, k cemu ji ja potrebuji), tak timto u mne ma velike moralni minus!
Aplikaci by mel stacit snad jen pristuk internetu a jsem ochoten tak nejak v dnesnim svete tolerovat polohu, ac i to je diskutabilni - ALE NIC VIC!
ZPOPLATNĚNÉ SLUŽBY
PŘÍMÉ VOLÁNÍ NA TELEFONNÍ ČÍSLA
Umožňuje aplikaci volat na telefonní čísla bez vašeho přičinění. Škodlivé aplikace mohou zapříčinit výskyt neočekávaných hovorů v účtu za telefon. Toto oprávnění neumožňuje aplikaci volat na tísňová čísla.
VAŠE POLOHA
UPŘESNĚNÍ POLOHY (GPS)
Umožňuje aplikaci přístup ke zdrojům přesné polohy v tabletu, jako je například systém GPS, je-li k dispozici. Škodlivé aplikace mohou pomocí tohoto oprávnění zjistit vaši polohu a mohou zvýšit spotřebu baterie. Umožňuje aplikaci přístup ke zdrojům přesné polohy v telefonu, jako je například systém GPS, je-li k dispozici. Škodlivé aplikace mohou pomocí tohoto oprávnění zjistit vaši polohu a mohou zvýšit spotřebu baterie.
PŘIBLIŽNÁ POLOHA (POMOCÍ SÍTĚ)
Umožňuje získat přístup ke zdrojům přibližné polohy, jako je například databáze mobilní sítě, je-li k dispozici, a určit přibližnou polohu tabletu. Škodlivé aplikace takto mohou zjistit, kde se přibližně nacházíte. Umožňuje získat přístup ke zdrojům přibližné polohy, jako je například databáze mobilní sítě, je-li k dispozici, a určit přibližnou polohu telefonu. Škodlivé aplikace takto mohou zjistit, kde se přibližně nacházíte.
SÍŤOVÁ KOMUNIKACE
PLNÝ PŘÍSTUP K INTERNETU
Umožňuje aplikaci vytvořit síťové sokety.
VAŠE OSOBNÍ INFORMACE
ČÍST DATA KONTAKTŮ
Umožňuje aplikaci číst všechny kontaktní údaje (adresy) uložené v tabletu. Škodlivé aplikace mohou toto oprávnění použít k odeslání údajů jiným lidem. Umožňuje aplikaci číst všechny kontaktní údaje (adresy) uložené v telefonu. Škodlivé aplikace mohou toto oprávnění použít k odeslání údajů jiným lidem.