Nahrávání hovorů u Note
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Nahrávání hovorů u Note
No je to vo tom, že ten telefon těžko zjistí , že druhá strana s tím souhlasí, takže obecně je tato funkce lehce zneužitelná takže je zakázaná, na tom není nic k nechápání.
-
Sir Sprice
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note III
Nahrávání hovorů u Note
Na otázku JAK jsem odpověděl - udělat root a nahrát custom kernel (pokud na SG Note nějáké jsou) s TWCR.. jiná varianta asi ani nebude
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Nahrávání hovorů u Note
2 Sir Sprice - Dík! Nějak tak si to představuju
2 Pipa - to by jsme se dostávali do nekonečné debaty o tom, co je a není zneužitelné, jestli je správné prodávat neregistrované karty, které mohou zneužít zloději... Všechno je zneužitelné. Ale dalo by se to třeba ochránit podmínkou, že před započetím hovoru bude přehrána zpráva o tom, že se hovor nahrává a je na druhé straně, zda bude hovor pokračovat, nebo zavěsí. Jenomže Google v tomto směru zaujal své stanovisko a těžko ho někdo změní.
2 Pipa - to by jsme se dostávali do nekonečné debaty o tom, co je a není zneužitelné, jestli je správné prodávat neregistrované karty, které mohou zneužít zloději... Všechno je zneužitelné. Ale dalo by se to třeba ochránit podmínkou, že před započetím hovoru bude přehrána zpráva o tom, že se hovor nahrává a je na druhé straně, zda bude hovor pokračovat, nebo zavěsí. Jenomže Google v tomto směru zaujal své stanovisko a těžko ho někdo změní.
Nahrávání hovorů u Note
Pokud je tato funkce zakázaná tak v tom případě nerozumím tomu proč se na Marketu,který předpokládám všechny programy kontroluje ( na co by jinak byl ) objevuje kvantum programů na nahrávání hovorů a je u nich napsáno že na tom a tom zařízení fungují skvěle,jsou tedy tyto programy oficiální,legální !?
Je to spíš jen názor,než slovo do diskuze.
S telefonem jsem spokojen,ale zlaté časy mého HD2,kdy jsem se po týdnu vrátil k nějakému hovoru ,jak jsem se vlastně s tím daným člověkem dohodl a jaké mi nahlásil Franta Koudelka číslo popisné domu,protože to bylo před 3 dny a už si to nepamatuju
Teď to nějak řešit nebudu za nějaký čas mám být upgrade na Android 4.0 ,tak ať nehledám něco co pak zase nebude fungovat
Je to spíš jen názor,než slovo do diskuze.
S telefonem jsem spokojen,ale zlaté časy mého HD2,kdy jsem se po týdnu vrátil k nějakému hovoru ,jak jsem se vlastně s tím daným člověkem dohodl a jaké mi nahlásil Franta Koudelka číslo popisné domu,protože to bylo před 3 dny a už si to nepamatuju
Teď to nějak řešit nebudu za nějaký čas mám být upgrade na Android 4.0 ,tak ať nehledám něco co pak zase nebude fungovat
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Nahrávání hovorů u Note
Record My Call mi na Note funguje spolehlivě. Druhá strana je trochu tišší, ale je to použitelné.
Nahrávání hovorů u Note
To Misha Kulicka mozes sem hodit nejaku nahravku...
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Nahrávání hovorů u Note
HA - a už je to tady - hovory je protiprávní už nahrávat, natožpak zveřejňovat

- vladaman
- můj třetí příspěvek

Nahrávání hovorů u Note
Ja jsem si zakoupil Call Recorder Galaxy S2 | FULL v1.9.7b2
funguje velmi dobre. Zarizeni sams tab 7 plus
funguje velmi dobre. Zarizeni sams tab 7 plus
Nahrávání hovorů u Note
Ahoj ma uz niekto funkcnu aplikaciu 
Nahrávání hovorů u Note
Testoval niekto tuto aplikaciu na SG note 1 https://play.google.com/store/apps/deta ... led#?t=W10" onclick="window.open(this.href);return false;.
-
Lupus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)
Re: Nahrávání hovorů u Note
Total Recall jsem otestoval v trial verzi a následně zakoupil plnou, protože při správném nastavení 100% funguje a nahrává obě strany. Jsem spokojen (Note 2, nevím jak na jedničce)