Pro Evolution Soccer 2011 je dostupný v Marketplace
Nevíte, proč zmizela tato suprová hra z Marketplace resp. nějaké info o tom?
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Teď nedávno jsem ji tam opět viděl... Každopádně (k tomu zmizení) jsem četl, tuším na wpcentral, že to je proto, že se připravuje verze 2012 a neměli by kšefty. Čert ví... 
díky za info. Provedl jsem HR a chtěl zpět nainstalovvat a hra nikde :/. Snad se tam opět brzy objeví nebo vydají verzi 2012.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Dokud mi neumožní v MP stažení verze PES 2011, za kterou jsem zaplatil přes 100 kč, a kterou Konami z MP stáhlo, tak ode mne neuvidí ani kačku. Nejsem žádný sponzor, a pokud jsem aplikaci kupoval "jen na rok", tak jsem na to měl být upozorněný předem.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

UPDATE: nedalo mi to a PES 2011 jsem reklamoval u MS. Požadoval jsem buď vrácení zaplacené částky, nebo možnost legálního stažení aplikace znovu. Tak mi vracejí peníze.
Stejná věc se týká i hry Red Bull Racing, což je mj. docela škoda, protože F1 simulátorů na WP zrovna moc není (resp. není žádný).
Takže doporučuji reklamovat, minimálně dostanete prachy zpět na novou verzi.
Stejná věc se týká i hry Red Bull Racing, což je mj. docela škoda, protože F1 simulátorů na WP zrovna moc není (resp. není žádný).
Takže doporučuji reklamovat, minimálně dostanete prachy zpět na novou verzi.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Abych nezakládal nové téma:
Loni jsem zakoupil PES 2012, chtěl jsem jej přeinstalovat, nainstalovalo se mi pouze Demo a plná hra na marketu není. Licence na hru je jen na rok nebo je nějaká jiná možnost instalace?
Kam mám případně napsat reklamaci?
EDIT: Tak jsem to vyřešil stejně jako p.a.Ť.o, zkontaktoval jsem zákaznickou podporu a peníze za hru mi budou navráceny. Bohužel hra je nenávratně pryč, doufám, že si Konami jen vyčistilo Market, aby mohli v brzku vydat PES 2013
Loni jsem zakoupil PES 2012, chtěl jsem jej přeinstalovat, nainstalovalo se mi pouze Demo a plná hra na marketu není. Licence na hru je jen na rok nebo je nějaká jiná možnost instalace?
Kam mám případně napsat reklamaci?
EDIT: Tak jsem to vyřešil stejně jako p.a.Ť.o, zkontaktoval jsem zákaznickou podporu a peníze za hru mi budou navráceny. Bohužel hra je nenávratně pryč, doufám, že si Konami jen vyčistilo Market, aby mohli v brzku vydat PES 2013