jsem nováček u HTC EVO 3D (včera jsem ještě měl Google Nexus S) a rád bych se zeptal na pár věcí:
1. Jdou v telefonu nějak normálně zobrazit 3D fotografie z internetu? (změnil jsem koncovky na *.mpo, ale fotky se rozházely)
2. Jde zamezit "nekonečnému" posouvání ploch? Rád bych, aby se plocha zasekla u poslední a nepřecházela na první z druhé strany + pokud to jde, tak jde i nějakým způsobem nastavit tapeta, aby se posouvala postupně s obrazovkama? (statická tapeta na každé ploše mě moc nebaví
3. Zkoušel jsem najít aktualizace softwaru, našlo mi to aktualizaci "Aktualizace: Obsah 3D her 47.56 MB Tento nový software obsahuje důležité bezpečnostní aktualizace. ...." - pokud jí dám stáhnout a instalovat, tak po stažení se telefon restartuje, nejspíš chce instalovat, ale objeví se vykřičník s androidím panáčkem a nic se neděje, musím vyndat baterku, znova pustit a aktualizace se znova objeví jako "nová a připravená k instalaci" - máte s tím někdo zkušenosti?
4. Jakou máte verzi Androida ? Já mám teď 2.3.4 a nejsem si jistej, jestli jsem nečetl informaci o aktualizace na 2.3.7 (ta poslední) ...
Díky za info