htcjirka wrote:Tak samozrejme ano, od toho maji aplikace updaty a vylepsuji se na zaklade zpetne vazby od uzivatelu.
Jen me ta kritika nesedi od Necromana,ktery hned jak tady nekdo uvede nejakou aplikaci nadava, ze nema toto apod a sam na tom neni lip..kritizovat druhe je snazsi,ale rozhodne by se mel zamerit na sve aplikace a zamest pred svym prahem.
Podal jsem objektivní zpětnou vazbu i konkrétní příklady, jak aplikaci dotáhnout do optimálního stavu - podlě mě ideální přístup. Podobně funkční aplikace je také už dostupná pro iPhone a zrovna nedávno se kolegové bavili, jak je to úasné, když tě to samo upozorní.
O aplikaci na sledování balíků jsem jinak také před pár měsíci přemýšlel, ale vzhledem k tomu, že na oficiální appce už podle mých informací pracuje Česká pošta a už byla dříve zaregistrována někým v rámci soutěže (že by přímo rudis?), tak jsem jí nechal být.
...sam jako vyvojar nic moc nepredvadis a kolikrat i ve vecech WP podavas mylne informace.
ale no tak, přeci nemáš zapotřebí takhle offtopic pomlouvat

Sice jsem za poslední dva měsíce vydal jen dva updaty, ale na dalším se pracuje a i další appky jsou rozpracované