Když je zboží v záruční opravě, záruka se myslím prodlužuje o tuhle dobu... Jde to tam taky nějak zadat?
Příp. když dám zboží na záruční opravu, aby mě to dokázalo upozornit na 30denní lhůtu, do kdy mi ho mají vrátit (jinak mi musí vrátit peníze). Plus, že bych si u každého zboží mohl vést info, kolikrát bylo na záruční opravě, kdy ho tam přijali, kdo ho vydali zpět a co to bylo za vadu
Díky, odkaz na homepage potěšil, to vždycky zvedne úsilí a náladu pro další vývoj. Aplikace vznikla v rámci soutěže o telefony Nokia Lumia, která nyní probíhá (stejně jako aplikace What & Where aneb Co kde mám).
Výborný nápad na aplikaci. Jen mně na tom poslední dobou drtí to, že mám v telefonu desítky drobných aplikací, každou úzce specializovanou na něco a hledám a hledám co jsem to vlastně chtěl a kde to je... Proto mně napadlo, nedala by se tato appka třeba sloučit s What & Where? Prostě by se zapisovalo jako co kde mám a uvedla by se záruka... Nebo by se u těchto věcí uvedlo kde jsou a záruku buď je nebo není. Prostě trochu univerzálnější appka vzniklá sloučením dvou drobných... Tak nějak je myšlenka, sorry že není tak úplně k věci
Myšlenka to je asi dobrá, abych se přiznal, tak mne toto vůbec nenapadlo. Zřejmě to bude tím, že aplikaci What & Where jsem vymyslel pro věci, které v drtivé většině případů mám už dlouho (brusle, boty na lyže, ...) a záruka mne u nich již nezajímá.