[hra] Přistání na Měsíci

Máte tip na zajímavou hru pro Windows Phone či Windows 10 Mobile? Podělte se o něj s ostatními!
Post Reply
azzurit
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

[hra] Přistání na Měsíci

Post by azzurit »

Zdravím.

Do jedné soutěže s Nokií sháním počty stažení svých aplikací - proto bych byl všem uživatelům tohoto fóra velmi vděčný za jakýkoliv počet stažení této aplikace (kterou jsem do soutěže přihlásil).

Zároveň budu také velmi rád za jakékoliv hodnocení hry a návrhy na vylepšení!

Jedná se o jednoduchou hru, kdy je úkolem hráče navést raketu k přistání na Měsíci, přičemž je potřeba přistát co nejnižší rychlostí. Raketa má ovšem omezený počet paliva. K regulaci rychlosti hráč může použít celkem čtyři stupně tahu motorů.

Odkaz ke stažení: http://www.windowsphone.com/en-US/apps/ ... 601b16d631" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky moc!

PS: Doufám, že brzy vaši komunitu WP7 uživatelů rozšířím
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

[hra] Přistání na Měsíci

Post by Martin Suchan »

Dobra blbinka - jen par nametu na update:
zkus vylepsit to zobrazovani rychlosti a vysky - nastav si tam pevne zobrazeni poctu desetinnych mist, at to tam neskace jak blazen.
Pridej nejake high score pro kazdou kategorii hry
Mozna pridat dalsi levely, kde bude ruzna pocatecni rychlost a vyska
Take treba pridat i pohyb do strany - hral jsem takhle jednu starou hru Lander, kde bylo treba pristat s vyskovou rychlosti mensi nez 10m/s a bocni rychlosti mensi nez 1m/s a trefit se na rovnou plosinku na obrazovce

Jinak fajn, za me dobre :)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

[hra] Přistání na Měsíci

Post by matoman »

OT: pripomenulo mi to stare dobre casy a moje pristatie v pascale :) http://matoman.wz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Post Reply

Return to “Hry”