[app] WP Zprávy - v Marketplace (video)
- lucanus
- přispěvatel

- Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
Já myslim, že když to okleští ještě víc, tak tam skoro žádný zprávy nebudou. Alpikaci nepoužívám moc dlouho, ale co jsem zatim stačil poznat, tak o WP jsou tak dvě zprávy z deseti. Nešlo vy to spíš rozlišit do kategorií ?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Ale já nestojím o to, aby mi nějaká aplikace neustále stahovala zprávy, které nikdy číst nebudu. A potom se tedy ani nemůže jmenovat WP zprávy.
Podobná app je také WinMag.
Podobná app je také WinMag.
- lucanus
- přispěvatel

- Zařízení: HTCradar,HTC 8S,Samsung Galaxy S4
No to je pravda.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
a nebylo by možné udělat nastavení aplikace, kde by si každý zatrhnul zdroje dle libosti
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Update 1.2 je v Marketplace:
Stáhnout
Opravuje nefunkční záložku svět. Na té byly upraveny zdroje, a "globální" (pro přehled nad ostatními platformami) je jen Engadget.com.
Jak updatovat ihned: idinstalujte stávající verzi, nainstalujte novou z odkazu výše.
Stáhnout
Opravuje nefunkční záložku svět. Na té byly upraveny zdroje, a "globální" (pro přehled nad ostatními platformami) je jen Engadget.com.
Jak updatovat ihned: idinstalujte stávající verzi, nainstalujte novou z odkazu výše.
- Robert Varga
- smartguru

Super 
Přidány zdroje KatalogAplikaci.cz/Windows a MyNokia.cz/Windows.
Přidány zdroje KatalogAplikaci.cz/Windows a MyNokia.cz/Windows.
-
Tomáš Slavíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini
Pro mě jsou WP Zprávy v současné podobě taky prakticky nepoužitelné. Z českých zdrojů se tam objevuje snad jen SmartMania, WinMag a FB stránka Nokie? To je prostě škoda... Na tyhle weby mám RSS vedle, nebo Facebook. Od aplikace WP zprávy bych čekal něco jiného... Pár nápadů:
- Přidat mnohem více zdrojů (pro záložku CZ), klidně všechny ty blogy, jak jsem linkoval... Prostě aby tam skutečně bylo vše české o WP (dával jsem odkazy na zdroje, kde už byla vyfiltrovaná kategorie WP)
- Navíc už na úrovni serveru odfiltrovat ještě všechny články, které neobsahují slova Windows, WP, Nokia, Marketplace, Lumia apod.
- Do aplikace doplnit tlačítko "nahlásit článek mimo téma", když by to zakliklo např. 5 lidí, článek by se skryl všem
- Navíc tam přidat tlačítko "toto je kvalitní článek" (uživatel by si mohl filtrovat jen kvalitní články, nebo všechny)
- Tlačítko pro možnost přidání návrhu na další zdroj, nebo jiný článek
Pak by to teprve mělo cenu nazývat "chytřejší aplikace" ;) Věřím, že potom by efekt téhle appky byl úplně jiný (a mohl bys vytvořit i podobnou appku třeba pro další obory)...
Co ty na to?
Co si o tom myslí ostatní?
- Přidat mnohem více zdrojů (pro záložku CZ), klidně všechny ty blogy, jak jsem linkoval... Prostě aby tam skutečně bylo vše české o WP (dával jsem odkazy na zdroje, kde už byla vyfiltrovaná kategorie WP)
- Navíc už na úrovni serveru odfiltrovat ještě všechny články, které neobsahují slova Windows, WP, Nokia, Marketplace, Lumia apod.
- Do aplikace doplnit tlačítko "nahlásit článek mimo téma", když by to zakliklo např. 5 lidí, článek by se skryl všem
- Navíc tam přidat tlačítko "toto je kvalitní článek" (uživatel by si mohl filtrovat jen kvalitní články, nebo všechny)
- Tlačítko pro možnost přidání návrhu na další zdroj, nebo jiný článek
Pak by to teprve mělo cenu nazývat "chytřejší aplikace" ;) Věřím, že potom by efekt téhle appky byl úplně jiný (a mohl bys vytvořit i podobnou appku třeba pro další obory)...
Co ty na to?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Přesně tak. Já jsem již aplikaci vyřadil z těch, co běží na pozadí. Aby mi to ukazovalo na LT v kroužku číslo 62 a z toho jsem si mohl vybrat 5 zpráv, to je dost málo. Na Twitter nechodím a You Tube také nespouštím. Mohlo by to být volitelné, pro mě se to z těchto zdrojů načítat nemusí.
- Robert Varga
- smartguru

Na přidání CZ zdrojů dělám, od vydání jsem přidal již 4. Poměr zdrojů, které píší výhradně o WP ku těm globálním je 30:2.
Opravdu chcete tyto dva globální zdroje odstranit? Třebá já bych pak na zprávy o chytrých devicech musel používat další aplikaci, protože chci mít přehled.
Anebo je pro vás problém, že tyto dva globální zdroje píší víc novinek, než ty o WP/MS? Tohle se doladí po přidání mobinfo.cz a určitě pomůže včerejší noční přidání KatalogAplikaci.cz/Windows a MyNokia.cz/Windows. Další budou následovat.
Zdroje "kvůli WP Zprávám" upravují svá RSS, přidávají obrázky nebo ho dělí aby šly filtrovat jen na věci týkající se WP. Trvá to občas...
Nicméně samozřejmě pokud někomu appka nevyhovuje, tak to je OK, každému dle jeho gusta...
Opravdu chcete tyto dva globální zdroje odstranit? Třebá já bych pak na zprávy o chytrých devicech musel používat další aplikaci, protože chci mít přehled.
Anebo je pro vás problém, že tyto dva globální zdroje píší víc novinek, než ty o WP/MS? Tohle se doladí po přidání mobinfo.cz a určitě pomůže včerejší noční přidání KatalogAplikaci.cz/Windows a MyNokia.cz/Windows. Další budou následovat.
Zdroje "kvůli WP Zprávám" upravují svá RSS, přidávají obrázky nebo ho dělí aby šly filtrovat jen na věci týkající se WP. Trvá to občas...
Nicméně samozřejmě pokud někomu appka nevyhovuje, tak to je OK, každému dle jeho gusta...
- Robert Varga
- smartguru

Ty zdroje sleduju. Většina z nich jsou mrtvé nebo jen kopírovači, ale jak říkám, většinu z těch použitelných jsem již přidal nebo s nimi jednám. Zatím vyšli vstříc všichni.Tomáš Slavíček wrote:- Přidat mnohem více zdrojů (pro záložku CZ), klidně všechny ty blogy, jak jsem linkoval... Prostě aby tam skutečně bylo vše české o WP (dával jsem odkazy na zdroje, kde už byla vyfiltrovaná kategorie WP)
-
Lupus
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)
Robert: Přemýšlím jako programátor i jako uživatel a přijde mi tohle dohadování "co tam mít a nemít" zbytečné - proč nevolíš tu nejjednodušší cestu uživatelských voleb? Každý by si prostě u sebe nastavil chování aplikace (tedy i rozsah a zaměření zdrojů), jak by potřeboval. Tedy i včetně např. toho, že "chci nebo nechci i zprávy z Twitteru nebo YouTube".
Zatím jsem tvoji aplikaci taky odinstaloval, ve stávající podobě je pro mne nepoužitelná (nepřehledná)...
Co ty na to
?
Zatím jsem tvoji aplikaci taky odinstaloval, ve stávající podobě je pro mne nepoužitelná (nepřehledná)...
Co ty na to
- Robert Varga
- smartguru

Zahrnu to do dalšího updatu, dík za supr námět