Flash pro Windows Phone 7 nebude
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Adobe potvrzuje: Flash pro Windows Phone 7 bude
vsechna videa na YouTube umi bezet pod HTML5 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Adobe potvrzuje: Flash pro Windows Phone 7 bude
dobrej nápadFixie wrote:Flash nebude, změnte název topicuKdyž už i Android se ho vzdal, tak to už ten hrob zahrňme a pojdme dál
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Kdy se ho Android vzdal? ICS - zatím šlape perfektně. Není to pro mě nejdůležitější důvod, proč Android, ale zcela nepodstatný rozhodně není.
- mimonaut
- smartmaniak

jinak přidávám vyjádření z iDnes:
Dobrý den,
pokud máte na mysli <video> element, tak ten už podporujeme, jen není zatím nasazen na m.idnes.cz. Vyzkoušejte novou betaverzi mobilního iDNES pro dotykové telefony na adrese:
http://www.idnes.cz/?setver=touch" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta už video přehrává a také využívá podpory css3 vlastností atd. Vrátit zpět k původnímu m.idnes.cz se můžete pak z patičky (Zobrazit nedotykově).
Dobrý den,
pokud máte na mysli <video> element, tak ten už podporujeme, jen není zatím nasazen na m.idnes.cz. Vyzkoušejte novou betaverzi mobilního iDNES pro dotykové telefony na adrese:
http://www.idnes.cz/?setver=touch" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta už video přehrává a také využívá podpory css3 vlastností atd. Vrátit zpět k původnímu m.idnes.cz se můžete pak z patičky (Zobrazit nedotykově).
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Nevim co dělám špatně, ale našel jsem si na tom iDnesu video s těma kazachama, mám to na desktopový verzi a místo videa tam mam zas napsáno, že mam nainstalovat Flash player.
- mimonaut
- smartmaniak

tak to taky nevim... máš v telefonu youtube? že by to třeba využívalo něco z toho? i když to je asi blbost..
zkus tu touch verzi iDnes co jsem postnul pár příspěvků výše..
zkus tu touch verzi iDnes co jsem postnul pár příspěvků výše..
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Tak už jsem na to přišel, měl jsem nainstalováno Youtube Pro i ten klasickej Youtube plugin od Mrkvosoftu, když jsem ten druhej jmenovanej odinstaloval, video se rozeběhlo.